lørdag den 21. marts 2009

En længere historie :-)

Inspireret af Lise Lotte, og hendes lækre garnindkøb, tænkte jeg en aften, at det er jeg da vist også nødt til at prøve. Garnet er bestilt her, og hold da op hvor er der bare meget lækkert garn :-) Da jeg skulle bestille drillede det lidt, og jeg var sikker på at bestillingen ikke var gået igennem. Jeg fik heller ikke nogen ordrebekræftelse. Nå, men næste dag bestiller jeg så igen. Kan selvfølgelig ikke huske hvad jeg forsøgte at bestille dagen før, så jeg laver en ny. Denne gang går det glat igennem, og jeg får en bekræftelse. Jeg bestiller det til min brors adresse i USA, og aftaler med ham at han tager det med til Danmark næste gang han kommer. En dag siger Per så: Sig mig engang, hvor meget garn var det lige at du bestilte? Der er blevet trukket penge 2 gange fra kontoen! Nå, jeg ringer til min bror, som så fortæller at det er "væltet" ind med garn ad flere omgange. Jeg kontakter så selvfølgelig firmaet, der fortæller at når man har trykket på bestil, så har man bestilt, uanset om man får en bekræftelse!!! Så jeg har altså bestilt garn 2 gange, uden at vide det. Firmaet siger at jeg selvfølgelig kan returnere garnet hvis jeg vil, men da jeg for det første ikke kan huske hvad jeg bestilte første gang, og for det andet er sikker på det nok skal blive brugt, bliver jeg enig med mig selv om at beholde det hele. Min bror kommer så til Danmark med garn i hele kufferten. Men af en eller anden årsag når han hverken at mødes med mig eller at sende det til mig, så han slæber det hele med tilbage!!! Tror i lige at jeg var skuffet! Så sender han det til mig, og det er så ankommet idag, men nu skal jeg så betale told for det, da Told har åbnet pakken og set at min bror har vedlagt ordrebekræftelser. ØV ØV. Hvis han da bare havde smidt dem væk, så havde de troet på at det var en gave. Nå, men her er det så. Det meget berejste garn :-)

Men jeg vil sige at det har været hele besværet værd. Det er bare lækkert!

Jeg skal nok tage det med imorgen, når vi skal mødes hos Lene, så I andre kan få lov at gramse :-)

15 kommentarer:

 1. Sikke en rejse dit garn har været på... :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det havde jeg ikke troet da jeg bestilte det :-)

  SvarSlet
 3. Du er da super god til at vælge farver - også selv om det er af flere omgange. Møj med den told

  SvarSlet
 4. Ja, jeg havde ikke kunnet bære det, hvis en kuffert fuld af garn var taget tilbage til USA igen, uha da da, et skrækscenario :-)Og så synes jeg toldvæsenet skulle bruge deres kræfter på illegal medicin og stoffer i stedet ;-)

  Hvor ser det godt ud, Tine, glæder mig til at se det i morgen!

  SvarSlet
 5. Det glæder jeg mig til at se i morgen Tine ! Lækre farver...

  SvarSlet
 6. Sikke meget lækkert garn du har bestilt og fået. Det har godt nok taget turen over Atlanten nogen gange.
  Merete

  SvarSlet
 7. Hvis det kunne tale hvilken historie der så vil komme ;)

  Det ser meget dejligt ud dit garn.

  Hvordan er det ??
  Er det blødt eller stift ??
  Hvad minder det om, Måske lucca ?

  Yt, som nu er nysgerrig ;O

  SvarSlet
 8. Øv med den told, det er ikke nu at jeg skal sige at jeg har arbejdet der engang ;-) ....heldigvis var jeg kun ansat til at svare telefonen !!! glæder mig til at mærke på det i morgen.

  SvarSlet
 9. Nej nej, hvor galt det dog kan gå, altså mænd.... griner over at han har slæbt det frem og tilbage, men godt du har fået det tilsidst og spændt på hvad der kommer ud af det.

  SvarSlet
 10. Hvor uheldigt med tolden, men bare du nu er glad for garnet så er det vel det vigtigeste. Det ser iøvrigt meget lækkert ud.

  SvarSlet
 11. Ja, øv med den told. Det har I helt ret i!
  Hvorfor man skal betale told af noget man køber for penge, som man selv har tjent og betalt skat af, det går over min forstand :-)

  Yt: Det minder faktisk meget om Lucca i blødhed. Men lidt tykkere.

  SvarSlet
 12. Kære Tine - tak for idag ;-) Hyggeligt som altid - og rigtig rart med et strikkesæde i din bil!

  Garnet er så skønt!!!!!!!!! - nu har jeg jo både "rørt" og "set".

  SvarSlet
 13. Nu er misundelse jo en grim ting, men jeg tror, der lige har sneget sig sådan en lille følelse ind :-)
  Det ser da bare for lækkert ud, og hvor er det bare irriterende med den told.
  (sagt af en der bestilte creme fra England da pundet var lavt. Problemet var bare at de sendte pakkerne fra HongKong, og pakkede dem enkeltvis. Jeg kunne lige så godt have handlet i Odder :-(

  SvarSlet
 14. Godt du fik garnet tilsidst, det ser lækkert ud. Mon din bror tør være sendebud en anden gang. Tolden er grunden til at jeg til nu kun har handlet i EU, jeg kan ikke gennemskue hvad det ellers kommer til at koste. I øvrigt er det lidt absurd. Da jeg var i Island handlede jeg toldfrit og fik den islandske moms refunderet, havde jeg bestilt det hjemmefra og betalt for at få det sendt havde det kostet moms og told.

  SvarSlet