lørdag den 19. september 2009

Århus by Night.

Vi har en gammel tradition her i familien med, at når man (mest børnene) har fødselsdag, skal vi ud at spise, og fødselsdagsbarnet må bestemme hvor vi skal hen.
Jeg tror egentlig det startede med at vi skulle på McDonald, fordi vi, da børnene var små, ikke kom der så tit, og så syntes de det var fantastisk :-)
Så udviklede det sig til Jensens Bøfhus og Bones, og nu hvor de er blevet større, må det gerne være lidt mere lækkert.
Det er dog stadig os og pengepungen der bestemmer i sidste ende :D
Nå, men i aftes var vi ude at spise på La Forchetta,( i anledningen af Lines fødselsdag, sidste lørdag) en lille hyggelig restaurant i Vestergade, i midtbyen. Dejlig mad til en fornuftig pris. Man skal dog vide at der er mange mennesker og det er meget trangt.
Da vi havde parkere bilen, så jeg op på den smukke himmel og tog dette billede: Desværre yder billedet slet ikke himlen retfærdighed. Den var meget flottere i virkeligheden.
Og så opdagede jeg hvordag himlen spejlede sig i Aros, og tog et billede. Jeg havde dog glemt at slå blitzen fra, så det første så sådan her ud:
(Det ser ud som om der er ild inde i Aros )
Uden blitz var det meget bedre:
Jeg stod foran Hovedbiblioteket og tog billedet.
Foran bygningen er et stort flot nyanlagt anlæg. Her opholder mange af samfundets tabere sig (det har de gjort i mange år, også før det blev et fint anlæg)
Da vi er henne ved restauranten, siger Per så: Lagde du mærke til de 2 mænd der fulgte efter os? De havde åbenbart set at jeg tog billeder, og ville måske lige sikre sig at jeg ikke var politi, eller hvad ved jeg. Jeg havde overhovedet ikke set det, men jeg havde da heldigvis kunne vise dem at jeg bare havde taget billeder af himlen, hvis det var kommet så vidt!

7 kommentarer:

 1. Sikke flotte billeder... ;-) og tillykke med fødselsdagen...

  SvarSlet
 2. Den tradition har vi også...fødselaren bestemmer (inden for visse grænser) hvor menuen skal indtages...:-)

  SvarSlet
 3. Kirsten: Tak. Det var Lines fødselsdag vi fejrede :-)

  Anne: Det er en rigtig hyggelig tradition. Og rart at de nu er så store at man kan gå andre steder end Jensen :-)

  SvarSlet
 4. Ja, det må du nok sige - håber I havde en hyggelig aften :-)

  Flotte billeder, du fik taget der, det ser virkelig ud som om, der er ild i Aros!

  SvarSlet
 5. Smukke stemningsbilleder! Håber I havde en dejlig aften!

  SvarSlet
 6. God tradition og skønne billeder.

  Jeg glemte fuldstændig at tjekke hvornår det starter på tirsdag. Hun har lukket mandag, men jeg prøver at sende en mail. Ellers må vi lige ringes ved tirsdag eftermiddag.

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder, ja man skal sommetider passe på hvor man tager billeder, det er ikke alle der er lige stolte af det ;-)

  SvarSlet