fredag den 25. december 2009

1 Juledag.

Ingen planer idag. Bare hygge, tv og slik :-) Sådan har vi haft det i mange år. Da børnene var små, var det en dag de legede med deres nye legetøj, men nu hvor de er store er det bare ren afslapning. Dejligt.
Imorgen er der bestil biografbilletter til Sherlock Holmes. Den glæder jeg mig til at se. Jeg krydser fingre for at det også lykkedes at komme afsted i ferien og se Avatar. Den vil jeg også rigtig gerne se.
Juleaften var superhyggelig. Den blev holdt hos Pers bror og svigerinde. Og mine svigerforældre var der også. Og i kan tro jeg blev begavet!!!
En ny cykel fik jeg.
Gavekort til Fandango som jeg overvejer at omsætte det til denne.
Og endnu et gavekort til Fandango, denne gang til en kjole jeg har set der inde. Jeg havde sagt til Per at jeg ønskede mig den, og at han kunne bestemme farven. Han er god til at se hvad der passer til mig. Og jeg syntes tit man ender med at vælge de samme farver. Han kom med 2 forslag. Jeg tror jeg vil vælge den turkise. Den er super flot! Og slet ikke en jeg havde valgt. Jeg var nok endt med en lilla :-)
Sammen med andre fantastiske gaver, både til Per, ungerne og jeg, kan jeg kun sige at den var en rigtig god aften.
Jeg håber at i alle har haft en lige så god aften som jeg. Der er så mange af jer der har lavet fine juleindlæg med ønsker om god jul. Og jeg har desværre ikke fået svaret på dem, men jeg har læst dem og ønsker også jer, en god jul.

10 kommentarer:

 1. Dejligt at blive begavet med skønne strikkeprojekter. Jeg synes også det er sjovt som andre kan finde ting der klæder én, men som man ikke selv ville have valgt. God bagjul ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Tine. Rigtig Glædelig Jul til dig og familien. Og super skøn ide med at lade manden vælge en ny farve til strik...så vi kan komme lidt væk fra Lilla :o)
  Kh Lene

  SvarSlet
 3. Sikke da nogle skønne gaver. Og den trøje - den er bare SÅ FLOT. Og sikken et arbejde det bliver. Glæder mig til at følge processen og se resultatet. Det er sådan et arbejde som rigtig gerne må tage tid.

  i ses ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også til at følge den trøje.
  Sikke dejlige gaver i det hele taget.

  Jeg har heller ikke orket at svære på alle de ønsker om glædelig jul, der har været herinde i blogland i år.
  Jeg har læst og nydt, der er så mange, der bare vil hinanden noget godt.:-)

  SvarSlet
 5. Hej Tine

  Sikke da nogle skønne gaver du har fået, jeg glæder mig også til at følge det store project trøje.

  Jeg har lige læst din blog igennem, sikke da en masse ting du har oplevet mens jeg ikke har fået blogget. Der er bare sket så meget lige inden jul, så der har ikke været tid til blogland. Jeg prøver at få læst mig igennem lidt efter lidt.


  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.

  Knus
  Helle

  SvarSlet
 6. Sikke lækre gaver. Både cyklen og de fiberrelaterede gaver.

  Forsat god gul til dig og din familie.

  SvarSlet
 7. Tak for de dejlig kommentarer og ønsker om god jul :-)

  SvarSlet
 8. Nøj, nogle fine gaver du har fået ;)
  ja,den er også fin den bluse fra Fanø ;O

  Yt

  SvarSlet
 9. Glædelig jul. det er godt nok nogle fine gaver. Jeg glæder mig til at se de færdige resultater, men mon ikke det varer lidt.

  SvarSlet
 10. Uhm, dejlige gaver - lyder til, I har haft en skøn jul :-)

  SvarSlet