torsdag den 9. oktober 2008

Nu med huller :-)

Så har jeg fået lavet huller, og er ganske godt tilfreds med resultatet. Og så gik hun ellers lige amok :-) Da jeg først havde syet det første net, måtte jeg lige lave et par stykker mere. Per forstår ikke helt hvad der er så fedt ved dem! Men jeg syntes det er lækre. De fylder ikke meget, når de er foldet sammen. (dog lidt for meget til en lille taske, men de er gode at have liggende i bilen). De kan bruges til så meget forskelligt, f.eks at handle, strikketøj, gymnastiktøj. Det er i nogle glade farver. De er super gode som små gaver. Ja, listen er lang!

7 kommentarer:

 1. De er super fede! Hvor er stoffet fra? Jeg skal altså også i gang... Det er jo ikke fordi jeg ikke har noget stof på lager :-) Det er en rigtig god idé med et net til gave! Lad os håbe, at ideén bliver spredt!

  SvarSlet
 2. Altså - de ser super fede ud som de hænger der ved siden af hinanden. Kunne de ikke anvendes til arkiveringssystem - garn m.v.....

  SvarSlet
 3. Stoffet er fra Ikea.
  Det er noget kraftigt bomuldsstof.
  I bogen anbefaler de tynd voksdug, men jeg syntes dette er bedre.

  Ja, arkiveringssystem er heller ikke nogen dum ide!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg synes altså også dine net er super fede. Jeg er lige blevet færdigt med et hæklet tørklæde som manden absolut ikke kan se det fede i, så mon ikke vi bare kan konkludere at mænd ikke rigtig har forstand på godt håndarbejde! :-))

  SvarSlet
 5. De er da fede og anvendlige til lidt af hvert :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig god idé og så er de flotte - i stedet for de rædselsfulde plasticposer man ofte slæber rundt på. Og sikken en god idé, at have dem liggende i bilen.

  SvarSlet
 7. det er dog ufatteligt så mange fine ting du får produceret. Ville ønske jeg havde dit talent.

  SvarSlet