søndag den 9. november 2008

Æbleskrog og småtterier.

Så er æbleskroget endelig færdigt. Jeg er ganske godt tilfreds. Og det håber jeg også at min nevø bliver. Den var tænkt som en julegave, til den ældste, men hvad så med de yngste? Kan jeg nå at lave en til ham? Jeg ved det ikke rigtig endnu. Det må tiden vise. Ellers har jeg strikket denne her lidt længere. Den har ikke rigtig været brugt, da den endte med at være for kort. Jeg hader når bluserne kravler op. Men jeg kunne ikke få fat i det samme garn igen, Det var noget Linie 160, købt hos Fandango på udsalg. Så det blev noget Debbie Bliss, der lignede. Jeg kan godt se at det skiller sig meget ud, men nu kommer den til at blive brugt, om ikke andet kan jeg jo bruge den herhjemme :-) Og så er det lange halstørklæde blevet færdigt. Jeg brugt alt det jeg købte til garnudsalg, desuden købte jeg 200gr, mere! Jeg er ikke helt sikker på om den unge dame syntes, at det er langt nok, men det bliver altså ikke længere. Der er andre projekter der vil igang!

12 kommentarer:

 1. "Æbleskroget" er vel nok blevet fint! Og den forlængelse af din bluse, er du da sluppet meget heldigt fra. Halstørklædet ser tykt og lækkert ud - det kan datteren da være godt tilfreds med.

  SvarSlet
 2. Tak Irene.
  Datteren har ikke set det endnu, hun er i byen :-) Men det håber jeg da at hun bliver.

  SvarSlet
 3. Du er da rasende produktiv! Den er godt nok blevet fin, selvom den er et "skrog" :-)

  SvarSlet
 4. Der er bare så mange søde modeller i den bog og din udgave af Æbleskrog er blevet flot. Og det er møg irriterende at bluserne er så korte, vil også gerne have dem lidt ned over det kritiske punkt. Skønt halstørklæde du har lavet og det ser da langt nok ud i mine øjne.

  SvarSlet
 5. Wow, Tine, der har da været fut i pindene :-) Hvor er det et fint "æbleskrog" og halstørklædet ser lækkert "fluffy" ud. Detaljen med at garnet skifter i din trøje, kan du jo beslutte dig for er tilsigtet - så SKAL den jo bare se sådan ud :-)

  SvarSlet
 6. Det er nogle fine ting du får fra hånden. Det der med bluser man altid bare kan bruge derhjemme, den kender jeg godt ;-) men sådan skal det nok være, mit problem er bare nogle gange at jeg efterhånden har mere af den slags tøj en af det til i byen ;-))-
  Bogen "Hønsefødder og Gulerødder" står også på min ønskeliste, men nu holder jeg mig i skindet til det har været jul, imens må jeg låne den på biblioteket.

  SvarSlet
 7. Dit Æbleskorg er belvet rigtigt flot. De drenge er da heldige med sådan en faster ;-)

  Synes ikke at det gør noget at garnet er lidt anderledes i blusen - kan ikke rigtig se det på billedet. For "uvedkommende" ser det da bare smart ud!

  Lækkert, lækkert halstørklæde. Hvad angår længden - så må hun jo nøjes ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Tine
  Du er jo en rigtig superstrikker. Det vælter jo af pindene.
  Ja, Gyldendals julebog er værd at tage et nærmere kig på. Har netop set at den kan købes for kun 95,- i Netto i næste uge.
  Jeg tror jeg vil købe et par stykker og forære væk som før-julegaver.
  Mange hilsner
  Camilla

  SvarSlet
 9. Sikke et skrog ;-) flot og det tørklæde er bare over super fed. Pas nu på din arm !!

  SvarSlet
 10. Tak alle sammen.

  Jeg har også lånt bogen på biblioteket, Jette. Det er også et juleønske hos mig :-)

  Jeg er også ganske godt tilfreds med "skroget".
  Og datteren godkendte halstørklædet.
  Det havde perfekt længde.

  Det er rigtig træls når bluserne kravler op over maveflæsket :-), så den ekstra kant ( som selvfølgelig skal se sådan ud!) hjælper gevaldigt.

  Jeg skal nok passe på armen, Helle! Tak for omsorgen.

  Det var dejligt at få disse projekter færdige. Nu kan jeg snart begynde på noget nyt og spændende :-)

  SvarSlet
 11. tillykke med de fine resultater

  SvarSlet
 12. Sikke et fint æbleskrog, du har fremstillet. Den kan du sagtens være tilfreds med. Jeg er også vild med dit tørklæde.

  Merete

  SvarSlet