lørdag den 29. november 2008

Julen står for døren.

Nu er julekasserne fundet frem fra loftet. Imorgen skal der julepyntes, men da julesokkerne til børnene er i kasserne, skal de jo frem idag. Forleden aften var jeg til julehygge-dekorations aften ved en god veninde. Hun er meget dygtig til at lave dekorationer, og det er bestemt ikke der, mit kreative gen ligger. Så jeg blev belært om hvor meget ler man skal bruge, hvordan lyset skal sidde osv. Så det blev til disse 3 dekorationer. De er da vist blevet meget gode, af en nybegynder at være :-) Jeg har fået strikket ryggen til denne bluse, i noget meget lækkert Manu jeg købte til garnudsalg i Kolding. Men jeg tror det er en ommer. Jeg er ikke ret vild med klokkefaconen. Jeg er vist bred nok over hofterne :-) Og så syntes jeg den er lige kort nok. Men det var hurtigt strikket på p.8. så det går nok. Ellers har jeg helt glemt at fortælle at jeg vandt i lodtrækning, i tirsdag til strikkecafe. Et nøgle, dejligt sokkegarn. Jeg er egentlig ikke ret vild med at strikke på strømpepinde, men til strikkecafe i tirsdags, blev vi undervist i, hvordan man strikker strømper på en rundpind med "magic loops". Så nu tror jeg det skal afprøves. Og det er jo egentlig meget passende, da disse 2 bøger lige er ankommet med posten idag. Jeg har set så mange der har strikket de mest fantastiske sokker fra denne bog, så nu vil jeg også prøve. Den anden bog faldt bare ned i kuven :-) Jeg kunne ikke stå for titlen. Nu må vi se om den også er god. I skal nok høre nærmere når den er læst.

10 kommentarer:

 1. Aldeles fine dekorationer, flot gået :-) Det Manu er fantastisk og den trøje er virkelig sød - nu synes jeg lige, du skal give den en chance! Jeg har købt lilla Manu til min Octavia, som jeg smugstrikker på en gang imellem :-)Skønt, blødt garn.
  Som jeg skrev på Irenes blog - I slipper ikke for at vise Magic Loop og monteringsteknik den 18. januar :-)

  SvarSlet
 2. Dine dekorationer er rigtig fine som Strikkeheksen skriver, dem kan du bestemt være stolt af. Lækkert strømpegarn du har vundet, og bøgerne ser spændende ud.

  SvarSlet
 3. Dekorationerne er da smadderflotte - jeg kan heller ikke sådan noget:-) Og trøjen ser da fantastisk ud! Glæder mig til at se bøgerne.

  SvarSlet
 4. Dine dekorationer er super flotte ;-)

  Den ser da lækker ud den brune sag. Hvor har du mønsteret fra? Og pinde nr. 8 - lyder som noget der kunne være hurtigt overstået. Hold lige hesten inden du trævler op.....

  Ja - du skal da vist til at strikke sokker. De var altså også så flotte, de råhvide der blev strikket på i Fandango, at jeg fik lyst til også at gå i gang.......

  SvarSlet
 5. Sikke nogen flotte juledekorationer. Du er da ikke helt talentløs (skrevet med et glimt i øjet).

  Det ser ud til at være nogen spændende strømpeopskrifter, du har fået fingerene i.

  SvarSlet
 6. Super flot dekorationer ! Sådanne sælges jo for store penge i butikkerne :o)
  Hvor køber du alle de super strikke bøger ?

  SvarSlet
 7. Hej Tine

  Jeg syntes at det er nogle flotte dekorationer du har fået lavet.

  Dejligt at du har lavet et link til den magic loops, tak for det. Tror jeg vil prøve det på mine strømper næstegang. Tror at man kan strikke 2 på en gang.

  SvarSlet
 8. Hej alle.
  Tak for roserne til mine dekorationer.
  Jeg vil bare lige sige, at de aldrig var kommet til at se sådan ud, uden hjælp :-)

  Lene:Bøgerne er købt på www.amazon.co.uk.
  Jeg glæder mig til at komme igang med dem.

  Jeg har trævlet snoningerne op på den brune bluse og har strikket 10 cm. perlestrik mere Jeg er allerede igang med snoninger igen.
  Det går hurtigt :) Jeg kan simpelthen ikke have en bluse, der stumper og slutter lige midt på maven! Jeg har dog beholdt faconen og giver den en chance.

  Gitte: opskriften købte jeg i Kolding sammen med garnet. Den kan købes på deres hjemmeside, men måske kun sammen med garn?

  Helle: Man kan sagtens strikke 2 på samme tid. Det så vi til strikkecafe. Vi må vist vise det d.18 jan :-)

  SvarSlet
 9. De dekorationer er skisme da helt prof at se på, og Favorite socks er en rigtig god bog at have stående.

  SvarSlet
 10. Den der snonings-bluse har jeg altså også kigget laaaangt efter... Glæder mig til at se din fiks og færdig. Kan helt bestemt følge dig i det der med, at den absolut ikke skal slutte sådan der lige midt på mavsen!! ;-)

  Marlene

  P.S. Altså deko-respekt herfra!!! Jeg kan ikke stikke en grangren i en klat ler uden at ødelægge begge dele, så....

  SvarSlet