søndag den 12. april 2009

Forårskuller?

Måske. Jeg ved det ikke.
Jeg har altid sagt at mønsterstrik ikke var noget for mig, og så er jeg alligevel gået igang med denne her:
Jeg har lånt noget af mønstret fra Hendes Verden. Blusen hedder Den uden Knapper, og var i et lille hæfter der var med for noget tid siden.
Ellers laver jeg den lidt ud af hovedet. Nu må jeg se hvad der sker når bærestykket er færdig. Og hvor langt jeg når med garnet. Jeg har 6 nøgler ialt. 4 grønne, 1 hvidt og 1 lysegrønt. Så om den bliver med lange eller korte ærmer, det må tiden vise.
Og så er jeg også kommet godt igang med Årringe. Det slog mig pludselig at jeg da vist var nødt til at lave et eller andet sommer agtigt :-)

9 kommentarer:

 1. Hej Tine, det er nogle dejlige bluser du har gang i, hvilket garn strikker du årringe i ?? Håber du nyder ferien :-)

  SvarSlet
 2. Den ser da rigtig fin ud den mønsterstrikkede, og det er sjovt at strikke mønsterstrik. Den lille bluse fra Strik naturligvis er også fin:-)

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud. God fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Uha, det er jo altid dejligt med lidt nye projekter, og spændt på at se om du har garn nok til den mønstrede. Årringe vil jeg også lave, den er bare så flot.

  SvarSlet
 5. Det ser da rigtig godt ud med dit mønsterstrik. Årringe har jeg også fået på pindende, og det er da et dejligt strikketøj :-)

  SvarSlet
 6. det ser da rigtig fint ud - jeg tror det er den bluse jeg strikkede i efteråret.

  SvarSlet
 7. Et par skønne projekter - hvem ved, måske ender du med at blive vild med mønsterstrik ;-) Jeg kom også pludselig i tanke om, at noget sommerligt skal på pindene, så jeg er i gang med en bomuld/hør tingest :-)

  SvarSlet
 8. Synes dit mønsterstrik ser meget smukt ud. Tine - Håber da du har garn nok!! Nu holdt du jo så meget igen med indkøb på messen ;-)

  SvarSlet
 9. Helle: Det er noget hørgarn jeg købte på udsalg i Fandango. Det hedder CCG Safari Solid. Jeg ved ikke rigtig om jeg er vild med det. Det er meget hårdt at strikke med. Men nu blliver jeg ved, og håber det ændrer sig i vask.

  Irene,Marianne, Jette, Mariann: Det er bare sådan en fin model.
  Håber min også bliver det.

  Nynne: Det tror jeg du har ret i. Jeg strikker den oppefra og laver lidt om på mønstret. Jeg ved endnu ikke rigtig hvad det ender med :-)

  Lene: En god ide med noget sommerligt. Det er vel også på tide :-)

  Gitte: Ja, måske skulle jeg have købt lidt mere. Nu må jeg se hvor langt det rækker. Ellers må jeg på jagt :-)

  SvarSlet