mandag den 3. august 2009

Anden gang var lykkens gang.

Første forsøg, virkede overhovedet ikke. Det endte slet ikke som jeg havde tænkt mig. Så der var ikke andet at gøre end at pille op og begynde forfra, ihvertfald med striberne. Droppe den lyserøde. Den var helt forkert, og derefter strikke til der ikke var mere garn. Så endte det sådan her: Sjovt, som man kan have en ide i hovedet, garnet ser fint ud, når det ligger ved siden af hinanden, men når det er strikket, ser det slet ikke ud som man havde tænkt sig. Godt at man kan finde ud af at pille op :-)
 • Faktaboks:
 • Mønster: Picovoli (Gratis mønster på Ravelry)
 • Garn: Debbie Bliss - Cathay, købt i USA
 • Forbrug: 7 ngl.
 • Pinde: 3,5
 • Str: L
 • Bemærkninger: Strikkede til der ikke var mere garn. Ville egentlig gerne have haft 3/4 ærmer, men da jeg droppede den lyserøde, var der ikke nok. Men jeg er sikker på at den nok skal blive brugt alligevel.

10 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet skøn - selvom jeg også synes den første har et sjovt twist :-)

  Strikkeprøver er nok ikke helt af vejen engang imellem, men jeg er sikker på, du har hygget igennem hele vejen ;-)

  PS: Tænker over dit tilbud, meeen jeg har næsten lige købt et par nye!!! Iøvrigt helt vildt sødt af dig at tilbyde det :-)

  SvarSlet
 2. Syntes faktisk godt om den første model, men vi er jo også forskellige. Den anden model er også flot, meget blid i farverne.

  SvarSlet
 3. Den er blevet fin ;)
  Det er lige med at ramme det der var tænkt.

  Yt.

  SvarSlet
 4. Godt at du droppede den lyserøde, blusen ser mere færdig ud nu og er flot med de korte ærmer.

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu også godt om den første, men det er dig, der skal gå med den, så du skal selvfølgelig kunne lide den:-) Den er lækker og sommerlig:-)

  SvarSlet
 6. Jeg tilslutter mig de andre og synes rigtig godt om begge ;-) Men det vigtigste er som sagt at du vil bruge den, ellers er der jo ikke meget ved at bruge al tiden på at strikke den!!!!

  SvarSlet
 7. Den er flot, Tine.
  Se mail vedr. dit tilbud forleden.
  Har også lige trævlet op, fordi jeg fandt en lille fejl, som nok kunne have været skjult med en lille hæklet blomt, men det kunne jeg altså ikke lige holde ud at tænke på. Ses snart...

  SvarSlet
 8. Lene: På gine ses det ikke, men da jeg prøvede den var striberne anbragt helt forkert. Jeg fik en meget underlig facon :-)
  Ses snart !

  Pia: Tak!

  Yt: Det er nemlig lige det :-)

  Helle: Tak. Jeg er også godt tilfreds, selvom Line syntes den ligner min lilla Green Gable meget. Det syntes jeg nu ikke :-)

  Irene: Tak.

  Gitte: Det er helt klart det vigtigste at den bliver brugt :-)

  Berit: Har set din mail.:-) Man kan lige så godt bide i det sure æble og pille op. Ellers bliver man aldrig tilfreds :-)

  SvarSlet
 9. Jeg har det prøsist som du - er klart til den sidste model, som jeg syntes er rigtig flot.
  Det er vel nok sødt af dig at tilbyde os andre det gode tilbud i USA.Jeg overvejet stadig om jeg også skal med på KIT bølgen.
  Vi ses snart
  Nynne

  SvarSlet
 10. Nynne: Du giver bare lyd, hvis du skal have bud med :-) Jeg regner med at bestille i weekenden.

  SvarSlet