fredag den 9. juli 2010

Fnuller!!

Øv, hvor er den sommertop da træls. Den sidder jo fint og jeg er rigtig glad for den men.......Prøv lige at se hvordan min bh og mine bukser så ud efter igår:
Sædet i bilen så også sådan ud, for slet ikke at snakke om den røde plyssofa Hos Sofies Forældre igår eftermiddag. Det er godt nok irriterende! Og jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv om jeg skal kassere den eller bare leve med det. En ting er dog helt sikkert. Det er ikke sorte bukser jeg skal have på til. Vil bare lige sige at det ellers var en rigtig god eftermiddag igår. Vi havde besøg fra Sorø. Anne kom forbi, og det var meget meget hyggeligt.

Gitte og Lykke

Irene og Anne

De sidste billeder af de andre deltager blev desværre ikke ret gode, men vi var altså lidt flere :-)

6 kommentarer:

 1. Det var da godt nok voldsomt med al det fnuller. Har du prøvet at komme den i fryseren? Det har jeg haft held med, men dog ikke ved så voldsomt et tilfælde af fnulleri.

  SvarSlet
 2. Det er da utrolig Tine. Kan det blive ved tror du? Jeg har altså også hørt et sted at man skal komme det i fryseren..
  Og tak for dejlig strikkecafé i går, og nøj som jeg da er ualmindelig skøn uden min øjen makeup ;-) Arghh.....

  SvarSlet
 3. Det var så dejligt at få hilst på jer til strikke komsammen hos Sofies Forældre...dejligt sted..håber at jeg kan arrangere en Århus tur en anden gang :-)

  SvarSlet
 4. Hold da op - Tine. hvis trøjen bliver ved på den måde bliver det da til sidst en helt tynd sommerbluse ;-)

  SvarSlet
 5. Gitte, Gitte og Dorthe: Ja, det er altså helt vildt. Toppen er fin til et par hvide bukser, der ses fnulleret ikke :-)

  Anne: Det kunne da være hyggeligt hvis du kom igen! Du er altid velkommen :-)

  SvarSlet
 6. Tenk at dere gikk hilset på Anne da hun var forbi Århus. Henne har jeg truffet 2 ganger allerede, og jeg skal snart treffe henne igjen når jeg tar til ferie i København. Som jeg gleder meg!!
  En gang skal jeg også komme til Århus....

  SvarSlet