lørdag den 31. juli 2010

Hjemme igen.

Efter 14 dage på Mallorca, er jeg så hjemme igen. Det har været en rigtig dejlig ferie, med masser af sol, sand, badning og god mad. Så kan man da vist ikke forlange mere!

007

025

020

Her er lige lidt billeder fra ferien, der skal nok komme flere :-)

søndag den 18. juli 2010

Reklame.

Prøv lige at se her. En ny garnbutik på nettet har åbnet dørene.

torsdag den 15. juli 2010

Det er altså ikke fordi jeg fryser :-)

Måske er det derfor jeg ser lidt muggen ud :-) Den var rimelig varm at have på.
Men til efteråret og vinteren er jeg sikker på at den bliver rigtig god.
  • Faktaboks
  • Mønster: Zip-front hoodie fra Knit so fine
  • Garn. Araucania Ranco Solid. Købt hos Webs
  • Farve: Meleret lilla
  • Forbrug: 385 gr.
  • Pinde: 3,5
  • Bemærkninger: Jeg syntes ærmerne er blevet for lange. Jeg var ellers opmærksom på det, da modellen i opskriften så ud til at have meget lange ærmer. Og selvom jeg checkede målene flere gange, så blev de alligevel for lange. Ærgeligt. Ved ikke rigtig om jeg orker lave dem om. Måske jeg venter med at tage stilling til det, når det bliver køligere og jeg skal igang med at bruge den :-)

mandag den 12. juli 2010

Sommerklippet og næsten ferieklar!

 

001

Mallorca venter forude om få dage!

Håber at i alle får en dejlig sommer. Jeg vender snart tilbage :-)

fredag den 9. juli 2010

Fnuller!!

Øv, hvor er den sommertop da træls. Den sidder jo fint og jeg er rigtig glad for den men.......Prøv lige at se hvordan min bh og mine bukser så ud efter igår:
Sædet i bilen så også sådan ud, for slet ikke at snakke om den røde plyssofa Hos Sofies Forældre igår eftermiddag. Det er godt nok irriterende! Og jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv om jeg skal kassere den eller bare leve med det. En ting er dog helt sikkert. Det er ikke sorte bukser jeg skal have på til. Vil bare lige sige at det ellers var en rigtig god eftermiddag igår. Vi havde besøg fra Sorø. Anne kom forbi, og det var meget meget hyggeligt.

Gitte og Lykke

Irene og Anne

De sidste billeder af de andre deltager blev desværre ikke ret gode, men vi var altså lidt flere :-)

mandag den 5. juli 2010

Ja, det ender vel med en trøje :-)

Selvom det ser lidt mærkeligt ud! Den skal ende med at se sådan her ud...Engang :-)

søndag den 4. juli 2010

Tiden flyver afsted!

Jeg syntes den sidste uge er fløjet afsted. Forskellige småting der skulle ordnes og forberedelser til studentergildet fik dagene til at gå.
Festen løb af stablen i går og var ualmindelig vellykket. Vejret var jo med os, det kan vi sandelig ikke klage over!
Vi startede med frokost for familien. Som altid vældig hyggeligt :-) Jeg var dog ved at være bange for at vi ville ende dagen på skadestuen som sidst vi fejrede Line. Farmor faldt endnu engang over dørtrinnet ind til stuen. Denne gang var det skinnebenet det gik ud over. Heldigvis kunne vores nabo, som er læge, hjælpe så det ikke blev nødvendigt. Men man skal huske at have falck kassen fyldt op, når Farmor kommer på besøg :-)
Senere kom alle vennerne så. De begyndt med at være 2 :-) Line og veninden Ida.
Men senere var der helt fyldt op i teltet og rundt omkring i haven. Mon ikke de endte med at være 50 - 60 stk! Aftenens helt store hit var slush ice maskinen, som blev fyldt med rødt og blåt sukkerstads, og vodka! Jeg tror der gik ca. 50 L. igennem maskinen i løbet af natten. Der var også øl, men det var helt sikkert slush ice maskine der var bedst. Men med den varme er der vel ikke noget at sige til det. De sidste gik kl. 5.15 imorges, så jeg vil sige at vi ikke fik meget søvn i nat. Ikke fordi de spillede højt musik, men snakken gik og de hyggede sig. Flere sagde at det var den bedste studenterfest af alle, så Line var glad :-D
Idag har vi så ryddet op, pakket telt ned og fået os en lille morfar :-)