søndag den 22. november 2015

Tanker omkring bloggen

Jeg tænker meget på hvad der skal ske her på bloggen.

Skal jeg beholde den?  -  Jeg har bare slet ikke lyst til at slippe den!

Skal den blive ved med at blive en “privat blog”?  -  Dvs. at jeg ikke bruger den som “reklame” for butikken?

Kan jeg overhovedet adskille det?  -  Jeg får mest strikket til butikken lige nu, hvad så med det?

Butikken og bloggen deler navn.  -  Ja, det er jo lige til at gøre folk forvirrede. Især når butikkens hjemmeside engang kommer op og køre. Den kommer til at hedde www.garnkisten.dk Det kan jo nemt komme til at gå galt.

Måske skal bloggen integreres på hjemmesiden?

Er det interessant for jer at høre om butikken?

Er det ikke bedre at jeg skriver lidt (og det er om butikken) end slet ikke noget?

Giv meget gerne jeres mening til kende. Og tak fordi I stadig hænger på :-)

foto

 

Og så får I lige et billede af en julepyntet Garnkiste ;-)

21 kommentarer:

 1. Hej Tine.
  Jeg synes ikke det gør noget at bloggen og butikken blandes sammen, jeg ville elske at høre nyt fra din nye butik og se dine nye modeller, at få nyt om garn tilbud osv.
  de bedste hilsner

  SvarSlet
 2. For mig må butikken gerne indgå i bloggen, så skal vi kun læse et sted, og jeg vil også gerne følge med i butikken, jeg er af og til i Århus. Sidst havde du ikke åbnet endnu. God vind med den.

  SvarSlet
 3. jeg tror det vil blive nemmest for dig hvis du integrerer bloggen i hjemmesiden og blander det hele lidt. og vi vil nok fölge med uanset.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Jeg synes du skal blande det hele. Det bliver lidt besværligt at skulle læse på en garnkiste side og en anden garnkiste side. Så skriv om butikken her på bloggen, tilbud, modeller du strikker, garn, bøger tilbud og spændende ting der sker i butikken.

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Jeg synes også du skal blande det sammen, du, bloggen og butikken hænger jo sammen.
  Som læser bliver jeg da inspireret til nye projekter ligemeget om jeg kigger på din blog eller den kommende hjemmeside/shop, så klart nej til at droppe bloggen.
  God søndag
  Kh Christina

  SvarSlet
 6. Det er ikke nogen nem beslutning, men med både butik, hjemmeside og blog er der meget at opdatere. Hvis du har overskud til det hele er det fint at integrere det, men jeg forstår godt, hvis du synes det er rigeligt med hjemmesiden, for som butiksejer har man mange opgaver, også efter lukketid.

  SvarSlet
 7. Jeg synes ikke det gør noget hvis tingene bliver blandet sammen. Jeg nyder at læse om nyt garn, nye opskrifter, bøger og andet. Vil også gerne se det du får strikket selvom det er modeller til butikken.

  SvarSlet
 8. Jeg synes også kun godt om, at du blandet det lidt sammen. Jeg synes også du kunne ligge bloggen sammen med din butiks hjemmeside.

  SvarSlet
 9. Mon ikke det hele finder sit leje hen ad vejen? Om butik og blog blandes sammen gør ikke så meget for mig. Begge dele er dine, så det er vel bare fint at de også hedder det samme?
  Glæder mig faktisk til at høre mere om butikken.....

  SvarSlet
 10. Synes ikke du skal nedlægge bloggen, du skriver jo også om andet end strik og det er ligeså hyggeligt at læse. Vil selvfølgelig gerne følge med i alt det du strikker både til dig selv og butikken også.

  SvarSlet
 11. Det gør ikke noget, at du blander det sammen - det hænger jo sammen :)

  SvarSlet
 12. Det ville da være ærgerligt, hvis du ikke viser det du har strikket, bare fordi det er til butikken...
  Og butikken bliver jo en del at dit liv, dine oplevelser og dit strik, som du jo i forvejen fortæller om på bloggen.
  Det bliver da rigtig hyggeligt at følge med i dine nye oplevelser som butiksejer og med MASSER af strik.
  :-)

  SvarSlet
 13. Jeg følger med uanset hvad du vælger :)

  SvarSlet
 14. Min mening er, at du skal blande. En ren reklameblog er lidt kedelig - og man kan jo fint følge butikken på en facebookside - og helt uden butikken vil være lidt underligt, for den er jo en del af (meget stor del af) dit liv. Jeg følger med, uanset hvad du vælget.

  SvarSlet
 15. Hei Tine
  En enkel blanding er greit.
  Jeg ser jo det selv, når jeg viser bilder fra butikken ( som jeg ikke eier selv, kun jobber i) at andre synes det er så spennende.
  Og jeg har stadig kunder innom, som leser min blogg, som synes det er så morro å komme i butikken å se, og å hilse på meg.
  Jeg er jo litt personlig her i bloggen, så mange sier de føler de kjenner meg litt, men ingen går over streken for å spørre og grave i mitt privatliv.
  Så, bare fortsett som før. Det er jo så spennende å se hvordan du vil forme butikken, og hva som skjer.
  Ha en fin uke, Tine.

  SvarSlet
 16. Hej Tine
  Jeg syntes det er fedt at du dele dine tanker med os, og da du er kommet til at eje en butik imens du har bloggen, syntes jeg den er en del af dig. Jeg vil elske at høre om dit travle liv i butikken og der hjemme. nyder at se dine ferie billeder og alt dit strik. Dine bilder om hverdagen, festen, og de minder sjove minder. Bliv med med at skriv om dit liv også gerne fra butikken og alt liv her på bloggen er beder end ingen. det er jo min mening og håber du finder ud af hvad du syntes er rigtig for dig.

  SvarSlet
 17. Stemmer for integration :-)

  SvarSlet
 18. Kære Tine - du er strikker, du er nu også garnbutik-ejer - så hvorfor gøre det mere kompliceret end det er - der er jo ikke noget af det, der er en hemmelighed - så bare skriv løs om begge dele ;-)

  SvarSlet
 19. Ups lidt hurtig: Og i modsætning til mange andre, synes jeg du skal køre løs begge steder :-) Hvornår kommer din hjemmeside op at køre?

  SvarSlet
 20. Jeg vil sige som de andre - hvorfor adskille ? Skriv om det du har på hjerte. Jeg vil også meget gerne læse om butikken, selvom det ikke er så tit jeg kommer til Århus .

  SvarSlet