mandag den 7. juni 2010

En weekendtur til København.

I denne weekend, var Per og jeg i København, da Per skulle indløse sin julegave. Billetter til Cirkusrevyen. Vi kørte afsted fredag, i dejligt solskinsvejr, og på vej over Storbæltsbroen så vi alle disse fine sejlbåde.
Billederne er taget igennem bilruden!
Fredag aften spiste vi på India Palace. Sådan noget mad, er det nemlig svært at få børnene med ind at spise, så vi nød det :-) København havde desværre ikke længe åbent, som Århus havde, så vi fik overhovedet ikke shoppet noget! Men så sparede vi da de penge.Lørdag morgen var vi så på Amalienborg og så Kronprinseparrets ny renoverede palæ. Hold da op det var flot! Og det er åbenbart ikke Grundlovsdag københavnerne gør den slags, for der var næsten ingen kø. Herligt! Så vi havde pludselig masser af tid, og nåede derfor også at se Frihedsmuseet. Spændende, men lidt støvet og gammelsdags. Da vi gik derfra, fik vi lige vagtskiftet med!
Og der blev holdt for rødt :-)
Frokosten fik vi her, det kan anbefales! Ikke billigt, men meget lækkert. Prøv lige at se denne facade med blomster. Ser man godt efter kan man se at der er et Europakort! Der var også de sædvanlige indianere, der danser! Efter at have været forbi hotellet for at skifte til det pæne :-) tog vi ud til Bakken. Og det var så der at alle Københavnerne var!! Det tog os 1 time at komme de sidste 3 km, ind til Bakken. Godt at vi kørte i god tid. Der var rigtig mange mennesker på Bakken, men udover 2 forestillinger i Cirkusrevyen, var der også forestilling af Det kongelige Teater i Dyrehaven, så det er jo nok også en forklaring på de mange mennesker :-) Cirkusrevyen var rigtig rigtig sjov. Vi sad på første række, så vi kunne næsten mærke sveden der drev af dem :-) Og en af danserne var så dygtig at han bukser revnede!! :-D Søndag morgen kørte vi så hjem. Vi skulle sendt Emil afsted på lejrskole til Tjekkiet. :-)

8 kommentarer:

 1. I har da virkelig oplevet noget på den korte tid. Og heldige med vejret var I også. Tak for rundturen fra os, der ikke lige kommer til "Staden".

  SvarSlet
 2. Lyder som om I har haft en skøn weekend, og vejret var da bestemt med Jer.

  SvarSlet
 3. Ih... sådan en weekend kunne jeg lige bruge. Cirkusrevyen er altid god, det må have været super at sidde på første parket :o)

  SvarSlet
 4. Lyder herligt, Tine :-) Det må ha´ været intenst at sidde på 1. række ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke dog en dejlig weekend I har haft, det med de bukser må vi jo høre lidt nærmere om ;-) hos Irene

  SvarSlet
 6. I kan tro det var en dejlig weekend.
  Og vi kunne da bestemt ikke klage over vejret :-)

  SvarSlet
 7. Hei Tine
  Da var vi i København på samme tid!
  Vi var i en bisettelse på fredag, men fikk en hald dag i byen på lørdag. Og jeg så både det flotte Europakartet på byggets fasade og indianerne som spilte på Kongens torg. Kanskje vi gikk rett forbi hverandre.....?

  SvarSlet
 8. Det kunne da ellers have været rigtig sjovt at mødes Sylvia!
  Det må da have været ca. samme tid vi var der :-)
  Måske vi er heldige en anden gang!

  SvarSlet