mandag den 28. maj 2012

Selvfølgelig var det godt vejr igår ;-)

Jeg havde nemlig fødselsdag. 47 år! Tiden går :-)

Jeg fik dette dejlige brev fra USA.

001

Et fint hjemmelavet flag, noget der mistænkeligt lignede et gækkebrev og et kamera! (det står der ihvertfald bagpå den lille tegning) ;-)

Og gaver fra Per og børnene

2012-05-28 14.51.34

Chokoladefondue, Spise med Price 3, Pandora led, koncertdvd med Take That (den koncert vi så sidste år), gavekort til Sportsmaster og penge fra svigerforældrene.
Per og jeg er blevet enige om at vi giver hinanden (han har fødselsdag næste weekend) et besøg af en gartner der skal gå hele haven igennem og forhåbentlig komme til bunds i ukrudtet (en stor opgave!!) Det glæder jeg mig til. Jeg er nemlig overhovedet ikke have menneske (bortset fra at ligge og slikke sol) og Per har ikke så meget tid som han gerne ville have.

Vi var ude og spise lørdag aften, sammen med Emil, Line og hendes kæreste. CanBlau er simpelthen uovertruffen lækker og vi kan kun anbefale den hvis man kan lide tapas!
Så dagen igår blev bare nydt i haven og solen med ren afslapning, telefon samtale med min bror (vi kunne desværre ikke få Skype til at virke) og endte med grill og hygge.
Alt i alt en dejlig dag :-)

søndag den 20. maj 2012

Jeg nåede det!

I går holdt mine svigerforældre 2 x 70 års fødselsdag og jeg blev færdig torsdag aften.
Den blev presset fredag formiddag (på grund af mine tidligere vaskeuheld turde jeg ikke vaske den :D) og der blev syet lidt perler på fredag aften.

                    009007

Egentlig er det en enkelt model, men når man må pille næsten det hele op 2 gange, så kan man godt blive lidt presset for tid!
Første gang jeg måtte pille op var fordi halsudskæringen var blevet alt alt for nedringet. Lige festligt nok ;-)
Anden gang havde jeg ikke fået strikket det glatte stykke langt nok, så det endte midt på barmen. Det var ikke så pænt, så om igen!

Men jeg nåede det og her er jeg så klar til fest:

006

  • Faktaboks
  • Mønster: Model Edith af Ellen Holm
  • Garn: Malabrigo Lace, købt i Fandango
  • Farve: Damask Rose
  • Str: M
  • Pinde: 3 – 3.5 – 4 + hæklenål nr 3
  • Forbrug: 100 g (jeg havde 1 m garn tilbage, så det var godt beregnet)
  • Forbrug i år ialt: 2891 g
  • Bemærkninger: Jeg har lavet halsudskæringen dybere ved at strikke frem og tilbage indtil jeg nåede til ønsket dybde. Hæklet (ja, hvad siger i så!!) muslingekant i halsudskæring og ærmekant, og derefter strikket mønster til der ikke var mere garn tilbage.
    Jeg syede en lille smule perler på i halskanten. Perlerne fandt jeg i sykassen. Jeg tror de er en rest fra en købt bluse jeg engang havde, så der var ikke så mange perler. Jeg er meget tilfreds, og tror den vil blive brugt meget :-)

mandag den 14. maj 2012

Handlingslammet?? Nej det ord kender jeg ikke :-)

Hos Lene og Gitte kan jeg se at det er en lidelse, som Gitte lider af, når der er meget garn omkring hende.

Jeg er vist lige modsat. Jeg har meget svært ved at beherske mig, og slæber ofte hjem i store mængder!
I går var absolut ingen undtagelse.

I Saltum var det dog lidt beskedent. Fantastiske knapper fra Birthe Sahl, No.8 fra Geilsk i en smuk hindbærfarve og 3 ngl. strømpegarn fra Gepard, måske til et halstørklæde. Det er da ikke slemt, vel?

Meeen så var det vi smuttede forbi Garnudsalget på vejen hjem!! Og så gik det vist lidt galt :-)

002

En helt cone med superlækkert tweed garn i en smuk blå farve, en cone med noget tyndt blåt garn (det vides ikke med bestemthed hvad det består af), 5 ngl bomuld/alpaca i en dejlig lilla farve (surprise!!) og så deler jeg den grå cone uld/silke med Lise fra strikkeklubben!

Ja, jeg kommer da vist ikke til at løbe tør lige foreløbig ;-)

onsdag den 9. maj 2012

Ny seng.

Vi har fået ny seng…endelig!

Faste læsere ved at vi i mange år har sovet oppe under loftet. Og nu har vi så fået en fin ny seng. (I mellemtiden har haft vi lånt sengen fra gæstehytten)
Men i går ankom så vores nye seng. Jeg syntes den er rigtig pæn.

001

Den opmærksomme læser vil måske bemærke at der kun er en pude på gavlen. Det er fordi Hansen Møbler har sendt os 3 skriggrønne badeforhæng istedet for den ene pude!

002

Det giver altså ikke helt den samme effekt ;-) Måske jeg skulle prøve at hænge dem ned?

Nå men, spøg til side, jeg må vist hellere forbi Hr. Hansen og bytte!

‘P.S.Gavlen er ikke hængt op på væggen endnu. Vi havde ikke tid igår, men det skal nok komme.

P.S.P.S. Nej, jeg sov ikke ret godt i nat. Men det har jeg hørt flere der siger at man sjældent gør de første par nætter i en ny seng. Jeg kryder fingre for at i weekenden sover jeg som en drøm :-)

tirsdag den 1. maj 2012

Siden sidst..

- Det har vist sig at Gåseøje er for stor :-(
  Men heldigvis kom strikkepigerne fra Sofies Forældre på den gode ide at jeg skal tage noget af skuldrene, og så kommer den til at passe. Jeg har ikke fået ordnet det endnu, men det varer ikke længe. Jeg er sikker på det bliver rigtig godt.

- Endnu en sommertop er fløjet af pindene. Men da den blev vasket blev den bred og kort, så den skal desværre finde en anden ejer. Faktaboks nederst i indlægget.

- Farmors 98 års fødselsdag blev afholdt med stor succes. Og der var ingen skader :-)

- Cecilia blev luftet til konfirmation i søndags. Og den blev rost meget :-)

- Jeg har fået den ide at jeg skal have strikket en Model Edith inden d. 19 maj, hvor mine svigerforældre holder 2 x 70 års fødselsdag. Jeg satser på at det går, ellers må jeg jo gøre som Gitte og tage nætterne med :-)

- Startitis hærger huset. Der er slået op til en masse nye ting. Jeg håber det snart holder op! Ellers får jeg jo ikke Model Edith færdig til tiden ;-)

- Charlotte Kaae kommer til Århus d. 26 maj og afholder workshop i Fandango. Det bliver rigtig spændende og jeg glæder mig meget til at høre hende fortælle om sine designs, farver og magiske nøgler. Billetter kan købes her.

026

  • Faktaboks:
  • Mønster: Sommerbluse med hulmønster fra Bohemestrik (Charlotte Tøndering)
  • Garn: Lang Yarns Seta Tweed købt i Fandango
  • Farve: Grå med nister
  • Str. M
  • Pind: 3.5
  • Forbrug: 297 g
  • Forbrug i år ialt 2791 g
  • Bemærkninger: Dejligt mønster at strikke. Dejlig model der passede perfekt inden vask. men som nævnt tidligere blev den meget kort og bred efter vask. Ærgerligt!  Jeg må finde en der bliver glad for den. Jeg gider ikke trævle den op.