torsdag den 30. december 2010

En drilagtig slyngel.

Den har været længe undervejs. Men det var ikke fordi den drillede. Det var mere fordi der var andre ting der trængte sig på.

004

Faktisk var det kun til allersidst at den drillede. Jeg løb nemlig tør for garn, da jeg var igang med bærestykket. Ikke noget problem, tænkte jeg! Den var blevet lidt lang, så jeg trævler da bare op fra neden og strikker til “passer i begge ender” hvis i forstår. ;-) Men, så nemt skulle det altså ikke være! Når man tager ud og ind, som man gør i denne model, for at få drejningen, så kan man ikke trævle op fra neden. Garnet er helt viklet ind. Så det endte med at jeg måtte gå 6-7 cm. op på kroppen. Og trævle nedad. Så strikkede jeg bærestykket færdigt. Og strikkede så en kant på forneden. Heldigvis er resultatet blevet super godt!

003

 • Faktaboks
 • Mønster: Overslyngel fra Geilsk
 • Garn: Tynd uld fra Geilsk
 • Farve: Tranebær
 • Str: S
 • Pinde: 3
 • Forbrug: 5 ngl.
 • Bemærkninger: Jeg har strikket halsåbningen mindre. Jeg strikkede 5 riller mere end opskriften. Og på sidste omgang vrang strikkede jeg ind således: 4 vr 2 vr sammen hele omgangen. Andre ændringer ses foroven. Jeg har strikket str. S da jeg syntes Geilsk modeller er lidt store i det. Og den passer perfekt.

RETTELSE:

Britt var så venlig at gøre mig opmærksom på at jeg havde vrangen udad!! Troede først at jeg havde gjort det helt forkert. Men nu har jeg vendt den, og set efter hvilken side jeg havde hæftet ender på (kunne ikke se dem, så det var åbenbart gjort godt) og nu ser den så således ud:

006

Meget bedre Smiley Tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen, Britt!

16 kommentarer:

 1. Den er superfin - jeg er meget glad for min og bruger den meget. Har du vendt vrangsiden ud med vilje? Man kan selvfølgelig vende den som man vil og man strikker den jo også omvendt. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot, skøn farve.

  SvarSlet
 3. Wow, hvor et flot arbejde.

  SvarSlet
 4. Britt: Jeg er også helt sikker på at min vil blive brugt rigtig meget. Jeg har nu ikke vendt vrangsiden udad. Jeg tror billedet snyder :-)

  Merete: Tak. Egentlig havde jeg købt en anden farve til den, men fortrød. Og det er jeg meget glad for. Denne farve kommer jeg til at bruge rigtig meget.

  Eva: Tak. Det er et godt strikketøj at tage med f.eks. til strikkeklub. Man skal ikke tænke ret meget :-)

  SvarSlet
 5. Britt: Du har da helt ret!! Nu hvor jeg ser ordentligt efter kan jeg godt se at jeg har vendt den forkert. Men den bliver altså ikke lavet om :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare flot, og sikke en laekker farve. Vrangsiden ud?????Saa maa vi have et billede fra retsiden hehe, du slipper ikke (smil).

  SvarSlet
 7. Så er der nyt billede, med den rigtige side udad :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet fin, Tine - smuk farve :-) Er der noget med, at du har prøvet at mangle garn før - jeg tror måske ligefrem, du har fået den lidelse, der hedder resteskræk ;-)

  Rigtig godt nytår - jeg arbejder på at få noget færdigt til et enkelt indlæg inden året går på hæld - nu er det i hvert fald nået til vaskemaskinen :-)

  SvarSlet
 9. tø, hø - Tine. Mna kan da sige at den må være pæn på begge sider ;-)
  Meget meget fin trøje. Skøn farve.

  SvarSlet
 10. Det var da en dejlig trøje og jeg er helt enig - skøn farve, lige min palet!

  SvarSlet
 11. Den er blevet flot! Ikke en farve du plejer at bruge, men den klæ`r dig:-)

  SvarSlet
 12. Hvor er den flot... uanset om det er den ene eller den anden side der er udad :-)

  SvarSlet
 13. Den er nemlig fin på begge sider og jeg var bare nysgerrig efter om det var med vilje :-))))
  Hvor er den fin!

  SvarSlet
 14. den glæder jeg mig til at se nærmere på.

  SvarSlet
 15. Lene: Glæder mig til at se mere til dine projekter! Enten på bloggen eller d. 20 :-)

  Gitte: Ja, tø hø... det må du nok sige :-)

  Susanne: Jeg er også vild med farven :-)

  Irene: Engang imellem skal man jo prøve noget nyt :-)

  Mariann: Så kan man jo vende den hvis den bliver beskidt på den ene side :-)

  Britt: Tak! Det var absolut ikke med vilje :-)

  Helle: Det skal du nok komme til :-)

  SvarSlet
 16. Den er da bare blevet superflot og kan faktisk bedst lide den på vrangen :) Hmm "ingen rester" og "mangle garn" det lyder spændende, hvordan gør man det? Jeg har bestemt mig for at temaet på mig blog for 2011 skal være at få strikket i bund , så jeg må lidt have nogle fif :) Knus og godt nytår Tine :)

  SvarSlet