torsdag den 20. januar 2011

Der er så meget kvinder ikke forstår :-)

Jeg syntes faktisk de reklamer er rigtig sjove. For der er godt nok mange mærkelige udtryk i sport!

page

Men hvorfor man ikke kan lægge en kniv i opvaskemaskinen, sætte brødristeren på plads efter brug, smide müslibarpapir i skraldespanden, smide den lille dims fra juicen i skraldespanden eller hvorfor papiret fra de nye sokker skal ligge på gulvet. Det fatter jeg simpelthen ikke!

Og jeg er ikke den eneste :-)

14 kommentarer:

 1. Nej, du og Anne er sandelig ikke de eneste ;-) Jeg har læst i min bog om teenagere, at deres hjerne simpelthen ikke er udviklet til at tænke i de baner - endnu ;-) Så jeg venter bare - og håber ;-)

  SvarSlet
 2. Pu ha havde håbet den tid snart var overe - men så skriver I med "store" børn at den ikke er :-( Tror jeg sætter mig ned at græder ( og tør nu ikke købe den der bog om teenager - jeg bliver da deprimeret så !

  SvarSlet
 3. ....og, hvorfor der står tomme marmeladeglas i køleskabet ................og ligger tom kikseembalage i skabet......og.....og....og

  SvarSlet
 4. Hehe, man glemmer det heldigvis, når de unge har været flyttet hjemmefra i et stykke tid

  SvarSlet
 5. Hmm, er det kun teenagere??? Jeg synes STADIG jeg falder over den slags rundt omkring i huset, selvom ungerne er flyttet for længst, suk...

  SvarSlet
 6. Fortsaetter det virkelig i saa lang tid???Suk, det beskidte toej der ligger ved siden af vaskekurven er mit stoerste ARGHHHHH.

  SvarSlet
 7. Kender til det har en datter på 14 år. Tror bare ikke de ser tingene og tænker over det, nogle gange kan jeg blive så irriteret og måløs....

  SvarSlet
 8. - og hvorfor bliver nattøjet smidt på gulvet om morgenen. Hvorfor bliver lyset ikke slukket og døren lukket på badeværelset. Hvorfor ligger der slikpapir bag ved sengen.......

  Altså - Lenes kommentar kan jeg ikke helt komme mig over ;-) Hjernen ikke klar!.....

  SvarSlet
 9. Jeg har en mand på snart 38 år. Jeg går ustandseligt og rydder op efter ham - ja og børnene, for de lærer jo af deres fars eksempel. ARGH!!

  SvarSlet
 10. Lene: Jeg er bange for din bog ikke taler helt sandt :-) For nogen af de ting jeg omtaler, er Per ansvarlig for :-)

  Nynne: Måske man lærer at leve med det..engang? :-)

  Ann: Ja, listen er uendelig :-)

  Lydert: Det vil jeg glæde mig til!

  Ditte. Det er nok det jeg frygter lidt :-)

  Lin: Den har jeg også her i huset :-)

  Marianne: Måske du har ret? Måske når de flytter hjemmefra :-)

  Gitte: Den med hjernen hopper jeg altså heller ikke på.

  Lisbeth: Lige netop!!! Det er så irriterende :-)

  SvarSlet
 11. Jeg er bange for, at det ikke går over. Jeg kender i hvert fald et lærerværelse, hvor opvasken altid står oven på opvaskemaskinen....

  SvarSlet
 12. Eva: Nej, du har nok ret. Vi må lære at leve med det. Hellere det end blive en sur mokke :-)

  SvarSlet
 13. Tanken, om at det kunne være børnene, strejfede mig ikke et sekund :o Måske fordi jeg ingen børn har, men derimod en mand, klarer det så 'fint' helt selv ;)

  SvarSlet
 14. Sikke en dejlig overraskelse.. ,o) - sådan (på min søgen efter garnforbrug t en str 40-42 trøje i CASCADE), at opdage, at jeg ikke er alene.. .o)
  Jeg prøver.. at huske, at mit hjørne med (mange)ufærdige projekter (læs strikketøj) nok ikke er en af de ting min bedre halvdel holder mest af .. ,o)

  SvarSlet