torsdag den 8. januar 2009

De første par strømper

Så er der 2 stk. En til hver fod :-) Jeg fortryder lidt, at jeg strikkede disse strømper i dette garn. Man kan næsten ikke se mønstret og det er jo ærgeligt, for det er et pænt mønster. Og måske skulle de lige have været et par cm. kortere i foden, men det ved jeg så til næste gang. Men så blev man så klog, til næste gang. :-) Og der bliver en næste gang, for det har været sjovt at strikke dem og et hurtigt arbejde. Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville være at strikke, efter engelsk opskrift. Men det er gået over alt forventning. Jeg fandt en ordbog her, som jeg printede ud og havde ved min side. Det var en god hjælp.

12 kommentarer:

 1. Tine det er skønne - begge 2. Kan godt se hvad du mener, garnets smukke farver fjerner lidt fokus fra mønsteret. Men så må du jo bare på den igen ;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de første strømper:-)

  Jeg kan godt se, hvad du mener med garnet - det er nok mest egnet til enkle strømper uden mønster. Du må lave dem igen i ensfarvet garn, imens du stadig har mønstret i hukommelsen.

  SvarSlet
 3. Ja, men bliver heldigvis klogere
  :-)
  Jeg havde jo lige vundet garnet til strikkecafe, så det var derfor det blev det, jeg strikkede i :-)

  SvarSlet
 4. De er gode de strømper, de har en god tå.

  SvarSlet
 5. Hej Tine.

  De er ellers flotte, de strømper...Sad selv for nogen tid siden med meleret strømpegarn og mønster strømper, besluttede at trævle det op og lave den i ensfarvet istedet for.

  SvarSlet
 6. De er så fine Tine! Kan sagtens se mønstret selv om garnet er multifarvet:-)

  SvarSlet
 7. Jeg syntes de er MEGET skønne - og jeg tror altså at mit næste par strømper skal være med et flot mønster, selv om det gorn jeg har købt er multifarvet

  SvarSlet
 8. De er altså flotte. Synes du er sej, når du sådan springer ud i både mønster og magic loop, som forholdsvis ny strømpestrikker! Godt gået.

  kh.
  Marlene

  SvarSlet
 9. Ja det er nok mest ensfarvet garn som er godt når man strikker mønster, men de er da blevet flotte alligevel. Tak for linket, det kan jeg bruge når jeg skal igang :-)

  SvarSlet
 10. Jeg synes godt nok de er skønne!

  SvarSlet
 11. Tillykke med det første par - det vigtigste er vel, at du nu er kommet i gang og har fået blod på tanden. Strømperne er jo skønne, selvom mønsteret ikke træder så tydeligt frem :-)

  SvarSlet
 12. De ser dejlige ud og jeg kender det der med lidt for lange. Man måler og måler, har strömperne på og så tager det engang imellem längere tid at lukke af end man tror! Men på den igen, strömper/sokker er väldigt begärligt her i familien.

  SvarSlet