søndag den 30. august 2009

Lidt billeder fra New Haven.

Istedet for at strikke, gik jeg en lang tur den anden dag. Og tog lidt billeder af husene, igen. Det er muligvis en gentagelse fra sidste gang, men jeg er vild med disse huse :-) Her i USA, graver man ikke telefon ledninger ned. Det ser meget rodet ud. Paa den anden side, skal man ikke grave hele gaden op, hver gang der sker noget. Og det er da egentlig ogsaa meget smart. Der var bryllyp inde i denne smukke kirke, og denne limousine ventede udenfor! Vejret er igen blevet fint. Vi har haft regn de sidste par dage, men slet ikke saa slemt som i Danmark, har jeg hort. Planen er at jeg tager til New York paa tirsdag. Min bror skal til nogle moeder, og saa kan vi folges ad i toget. Det tager ca. 2 timer. Derefter har jeg dagen for mig selv, med sightseing og shopping. Min bror ved endnu ikke om han tager hjem eller overnatter, det kommer an paa moederne, men ellers tager jeg bare toget tilbage selv. Det har jeg gjort for. Saa det glaeder jeg mig til.

7 kommentarer:

 1. Ja sikke nogle huse, dem kan jeg godt forstå at du er facineret af. De er virkelig fine :o) Tak for at du så gavmildt deler de fine billeder med os læsere. :o)

  SvarSlet
 2. Det lyder til at du får set dig omkring, og de huse er absolut värd at vises igen. Dejligt at få lov til at komme til New York, gläder mig til at höre om det.

  SvarSlet
 3. Sikke huse, må være en drøm at bo i ;)
  Lydder meget spændene med en til til N.Y.
  Godt du får oplevt noget.

  Yt.

  SvarSlet
 4. De er så flotte de huse! Så vis du bare flere billeder:-) Ih - det lyder godt med en tur til New York. Der må da være nogle garnforretninger:-)

  SvarSlet
 5. De er virkelig en fornøjelse at se på - pas nu på, NY er jo decideret farlig, hvad shopping angår :-) Hold på hat og briller, underforstået visacard ;-)

  Angelika (http://onlyangelika.blogspot.com/) har lavet et par indlæg om NY her for nylig

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder.
  Og så tur til NY - lyder skønt, Det skal da opleves. Visacard eller ej ;-)

  SvarSlet
 7. Tak skal i have allesammen.
  Jeg har taget mange flere, saa maaske kommer der endnu et indlaeg med billeder af forskellige huse senere :-)

  SvarSlet