torsdag den 10. juni 2010

En (næsten) perfekt dag!

Jeg fik nemlig ny computer!!! Efter 6 uger uden, er det  altså helt fantastisk :-) Så lige nu er jeg igang med at installere diverse programmer og gemte ting og sager. Det kan man godt bruge lang tid på, skulle jeg lige hilse og sige!

IMG_3363

Der er blevet bestilt flybillet til USA, så jeg kan komme over og besøge min bror og hans familie til september!

sas

Jeg var også til strikkecafe Hos Sofies Forældre! Som altid utroligt hyggeligt.

forside1

Dagen blev afsluttet til ballet ved Musikhuset. Den Kongelige Ballet kom forbi med deres sommerballet. Sidste år blev det aflyst, så selvom det var en kold fornøjelse, så var det dog en rigtig dejlig fornøjelse!

2010-06-10 001 (billederne er taget på lang afstand, så beklager kvaliteten)

Men…nu kommer det så…. da jeg kom hjem havde Per vasket tøj. Og det er ikke så tit det sker. Så det skal man vel egentlig være taknemlig for, men når min strikkede kjole er endt med at være str. 10 år, så er det nu alligevel ærgeligt at han nærmede sig vaskemaskinen :-(

IMG_3385

Så, for det meste, en rigtig dejlg dag! Så nu  mangler vi bare at sommeren kommer tilbage, så bliver det da helt perfekt :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor der handles, der spildes. Det lyder som en rigtig dejlig dag,- og så må der jo købes nyt garn.
  Ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget

  SvarSlet
 2. Ja, sådan har jeg også valgt at se på det :-)
  Han har jo selv givet mig garnet i julegave, så nu må han jo bare give mig noget nyt!
  Men det er nu et stort arbejde at lave den igen, så det bliver nok først til efteråret :-)

  SvarSlet
 3. Aj, hvor ærgerligt.
  Hvis den på ingen måde kan reddes, kan den måske blive til en filtet taske, pude eller noget....
  Hos Sofies forældre ser altså enormt hyggeligt ud. Jeg må se at få besøgt det sted.

  SvarSlet
 4. Dejligt med ny PC - den er jo svær at undvære. Engang kom min mand til at vaske en sweater jeg lige havde strikket (garnpris 600,-) så den kunne passe Mai, som på det tidspunkt var ca. 1½ år. Øv, øv, øv. Men man skal jo som bekendt ikke græde over spildt mælk (i hvert fald ikke alt for længe). Og sikke en dejlig dag forresten. I har været rigtig kulturelle på det sidste kan jeg se. Vi ses jo snart!

  SvarSlet
 5. Ja, det var da godt nok lidt ærgerligt. Du må i gang igen. Det er en super sød model.

  SvarSlet
 6. Hej Tine og tak for sidst.
  Dejligt underholdningen ikke blev aflyst.
  Ærgerligt med kjolen, men da sødt af ham, han ville hjælpe.

  SvarSlet
 7. Ja, det må da (næsten) kaldes en perfekt dag - ØV med kjolen, men du må bare glæde dig til nyt garnkøb og hyggelige timer i efterårets løb.

  SvarSlet
 8. NEJ, NEJ, NEJ - hvis han havde været min, så ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort ved ham ;-) Stakkels, stakkels, Tine!

  Men godt, du har fået ny computer. Seks uger uden er jo fuldstændig uudholdeligt - du må være et meget tålmodigt menneske, Tine :-)

  SvarSlet
 9. Åh nej- hvor uheldigt. Din flotte, flotte kjole.
  Nå men mon ikke du har andet at tænke på lige nu med en ny pc? :-) Har lige sendt en maskine retur til braun og der kan gå op til 8 uger før pengene refunderes.

  SvarSlet
 10. Åh nej - jeg har også prøvet at en eks-kæreste ville tage vasketøjet og kom til at vaske en strikketrøje på for høj temperatur - det var svært at finde smilet frem.

  SvarSlet
 11. Kan han ogsaa den med at komme et par roede stroemper i en hvid vask??????? Oev hva??? Nu gaelder det bare om at finde en i str 10 aar som vil blive glad for kjolen. Tillykke med ny computer. Du har ret, det tager rigtig lang tid, men resultatet er det vaerd. USA, det lyder hyggeligt.

  SvarSlet
 12. Nei og nei.....din flotte kjole. Da synes jeg din mann burde få to valg: Enten å strikke en ny kjole til deg, eller å gi deg penger til nytt garn, eller til å kjøpe deg en kjole. Sånn må det bare bli!!
  Siden din er fin med ditt nye design.

  SvarSlet