tirsdag den 10. august 2010

Har du prøvet at være en Bountybar?

Det har jeg!

Bounty%20Bar

hotellet hvor vi boede på Mallorca, var der også en wellness og spa afdeling. Så selvfølgelig måtte jeg da prøve det. Jeg fik en pedicure, og en ansigstbehandling. Og sidst men ikke mindst fik jeg en Deep Chocolate Wellness Body Treatment with Vanilla Bath! En nem lille mundret titel :-)

Først blev jeg skrubbet i sukker

images

Dernæst blev jeg smurt ind i varm flydende chokolade (desværre lys chokolade, jeg er jo absolut mest til meget mørk chokolade) :-) Så lå jeg i 20 min pakket ind i plastik og varmemåtter og svedte!

k512a597n2

Derefter kom jeg i vanilliebad. Et badekar med dyser, så chokoladen blev spulet godt af. (ikke helt så stort som på billedet!)

imagesCAM1F44V

Og tilsidst blev jeg masseret i kokosolie.

images3

Jeg kan godt sige jer det var dejligt! 1 1/2 times ren luksus. Og bagefter duftede jeg fuldstændig som en Bountybar :-D

img_2412

8 kommentarer:

 1. Joesses, blev du ikke bare heeeeeelltt laekkersulten????????(Det blev jeg bare af at laese indlaegget hihi).

  SvarSlet
 2. Lyder dejligt - 1½ times forkælelse.
  Dog med en lidt særpræget lugt som resultat ;-)

  SvarSlet
 3. Du må da ha vært til å spise opp etterpå!!! hi hi
  Jeg er også mest til den mørke sjokolade, og de sisr visst at den også er sunnere.....så mulig jeg kan gå på slankekur med den mørke sjokolade?????hm....hadde passet meg bra!

  Strikketreffet hos Gitte (og dere andre) ser alltid så hyggelig ut.

  SvarSlet
 4. Nu fik vi jo beskrivelsen hos Gitte, men jeg har efterfølgende tænkt, om man ikke også bare bliver vildt sulten (læs lækkersulten) bagefter - sådan at man styrter ud og spiser 3 plader chokolade ;-) ???

  SvarSlet
 5. Jeg har også fået beskrivelsen før, men griner alligevel når jeg læser den igen.

  SvarSlet
 6. Ihh du har da vist været en tur i chokolade himlen....det lyder rigtig skønt, men jeg ved ikke....det der med at dufte som en Bountybar, lidt specielt !!!

  SvarSlet
 7. Uha det lyder som 1½ time i paradis - og så med duft som en Bounty, det er bestemt ikke det værste. Mums siger jeg bare ;0))

  SvarSlet
 8. Jeg ved godt at der er flere af jer der har hørt historien før, men havde alligevel lyst til at fortælle den igen :-)

  Faktisk blev jeg slet ikke lækkersulten. Måske fordi det var så varmt. Så er det slet ikke chokolade man har lyst til.:-)

  SvarSlet