mandag den 13. juni 2011

Pinse 2011

Sådan en pinse flyver altså afsted.

Lørdag fik vi flyttet de sidste ting ind på Emils nye værelse og tømt det gamle værelse helt og aldeles.
Gulvtæpper og alt muligt andet ragelse blev kørt på lossepladsen.

Lørdag nød vi det gode vejr ved Tangkrogen og kiggede på skulpturer. Hold da op der er mange forskellige. Både sjove, spændende og nogen vi ikke helt forstod meningen med :-)

006

024

004

Vi var også super heldige at få en øglefødsel at se!

008

009

010

Derefter stod aftenen på grill og dejligt selskab af gode venner.

Idag er der ikke sket noget som helst!! Jeg har haft en rundfart på alle de blogge jeg følger (og overhovedet ikke fået kommenteret, beklager!!) Jeg burde begynde at spartle huller på det tomme værelse, men jeg gider ikke!! Jeg har ikke fået tøj på, men hygger mig i joggingdragt!! Og jeg har spist chokolade og chips (fy!) Har jeg fået strikket? Nej det er for lidt. Tiden smuldrer imellem fingrene men hold da op jeg hygger mig :-) Mon ikke jeg når alt det andet en anden dag?

6 kommentarer:

 1. Jo selvfølgelig når du det en anden dag. Man skal altså også huske at slappe af ind imellem og bare lave ingenting:-) Glæder mig til vi ses på lørdag!

  SvarSlet
 2. Hyg du bare igennem, men spar lige lidt på de chips ;-) Glemte da fuldstændig, at jeg ville ha´ set de skulpturer, da jeg var i Århus i onsdags - hvor glemsom kan man lige blive? ;-) Så er det godt, du kan vise mig dem, Tine. Ha´ en god aften i joggingtøjet ;-)

  SvarSlet
 3. Må vist hellere få besøgt Sculptures by the Sea snart. Vi kæmper også med det sidste i værelserne, men i denne weekend har vi nu hygget os i familien.

  SvarSlet
 4. det kan da vist ikke være helt forbudt at hygge sig, når man har en fridag ind imellem.
  Jeg ser frem til en 4-dages uge. De er nu lidt sjovere.

  SvarSlet
 5. Ja du gør - det skal være glæde her i blogland, vi bliver alle glade for kommentarer, men men må gerne suse rundt og læse...

  Det gør jeg også nogle gange :-)

  SvarSlet
 6. Irene: Du kan tro jeg slappede af :-) Vi ses på lørdag!

  Lene: Jeg holdt igen med chipsen :-) Men gik vist lidt hårdt til chokoladen :-) Men nu er jeg på rette spor igen :-) Skulpturerne er der til d. 3 juli så du kan nå det endnu :-)

  Berit: Du må afsted. Det er super fint!. Det er godt nok hårdt program med de værelser! Jeg kan heldigvis tage en ad gangen :-)

  Eva: Det er super dejligt med en fridag! En 4 dages uge er slet ikke dum :-)

  Susanne: Tak for opbakningen :-) Vi ses!

  SvarSlet