lørdag den 13. marts 2010

Jeg kommer ikke til at kede mig idag!

For posten er lige kommet med disse dejlige bøger.

Jeg glæder mig til at kigge i dem!

P.S. Det var en fantastisk film igår. Jeg var dybt imponeret, og mærkede slet ikke at det var en helaftensfilm. Jeg syntes tiden fløj afsted. Det er muligt at historien er set før, men det er jeg nu ligeglad med. Jeg syntes den var rigtig god.

13 kommentarer:

 1. Jeg har både Sock Innovation og Vintage Knits og elsker at bladre igennem begge.

  SvarSlet
 2. Uha det ser dejligt ud med de bøger, sådan nogle kan man bare ikke få for mange af.
  Jeg synes også at Avartar var fantastisk. Nu har jeg så lige været inde og se Alice i eventryrland og hvis 3D, kan gradueres, så er Alice.... endnu bedre end Avartar. Glæd dig hvis du for muligheden! Rigtig sød film og smuk smuk!

  SvarSlet
 3. Nøøøøjjj - sikken sød post ;-)

  Kunne nu slet ikke forestille mig at du kan kede dig ;-)

  SvarSlet
 4. Fie: Det tror jeg også at jeg kommer til at gøre mange gange :-)

  Kirsten: Alice skal jeg helt sikkert også ind og se. Jeg elsker eventyr film :-)

  Gitte: Jeg tror du har ret, jeg keder mig aldrig. Men er det ikke sådan med os strikkegale høns. Vi kan altid sætte os ned og strikke eller kigge opskrifter i gode bøger eller være på nettet eller..... :-)

  SvarSlet
 5. Uhhh - lækre bøger - især Vintage knits ser spændende ud:-)
  Jeg synes heller ikke at Avatar føltes lang, men jeg kunne helt klart bedst li`første halvdel af filmen. Jeg vil også gerne ind og se Alice - ikke mindst fordi Johnny Depp er med:-)

  SvarSlet
 6. Hvis du trods alt keder dig senere på året er der efterfølgere på vej til de to sokkebøger, jeg glæder mig ihvertfald til at se dem

  SvarSlet
 7. Åh ja, Johnny Depp er jo et skår ;-) Men det er slet ikke dét, jeg vil sige :-) Herlige bøger, Tine, jeg har selv lige investeret i 3 nye og det kan frk. selvdisciplin slet ikke lide :-)

  SvarSlet
 8. Ih, sikke fine bøger. :-)

  Jeg syntes, den film var frygtelig lang og kedelig forudsigelig. Og så synes jeg, det ret ofte var svært at fokusere i 3D´en.
  Jeg sad og manglede mit strikketøj. :-/

  Men nu er jeg heller ikke så meget til tegnefilm/eventyrfilm.

  SvarSlet
 9. sikke nogle skønne bøger du har fået ind af døren. Håber du har haft en dejlig dag.

  SvarSlet
 10. Fantastiske bøger.
  Har endnu ikke set den omtalte film - ikke fordi drengene ikke plager - men syntes det er ret hårdt at sidde i så mange timer.
  Aleksander har valgt at vi skal se Alice til hans fødselsdag, og det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
 11. Hej Tine, hvem handler du hos? Jeg har siddet lidt og kigget rundt hvor det mon kan betale sig at handle. Både ind og udland, og vil gerne høre hvor du elller andre handler.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 12. Charlotte: Jeg har købt dem på Amazon.co.uk. Det er en god ide at købe brugt bøger, så sparer man momsen i England. Man kan selv vælge hvilken stand man vil have dem i, og mine er næsten som nye. En vigtig ting er at checke om de bliver sendt fra England. Jeg fik ikke checket ordenligt en gang , og så kom bøgerne fra USA, og så kom jeg til at betale moms. Og det er dyrt :-( Ellers har e-lounge.dk mange gode bøger!

  SvarSlet
 13. Tak skal i have : Lene, Nynne, Nette, Helle og Irene. Jeg håber også snart at få set Alice i Eventyrland. :-)

  SvarSlet