mandag den 15. marts 2010

Operation Påskeglad

Jeg har ventet så spændt, og endelig kom der en pakke til mig. Og så helt fra Norge. Tak Janicken. Og tak for det søde kort der var med.
Jeg har fået dejligt multebærsæbe, og en lækker lille slikkepind!
Jeg elsker multebær. Jeg har flere gange, selv prøvet at plukke dem i Norge, når jeg har gået på fjeldet. Og at spise dem med fløde på, lige som vi spiser jordbær, det er som at høre englene synge.
Sæben dufter rigtig dejligt, og har en sød lille historie med, der fortæller om hvad multebær er blevet brugt til igennem tiden og hvad den kan helbrede. Så jeg er meget spændt på at tage den i brug :-)

8 kommentarer:

 1. Så fint at du likte den - og at du fikk den så snart i posten :) Såpen er håndlaget nord i Norge, du kan se hennes produkter (og kjøpe flere) på www.alveland.net

  Kortet er forøvrig fra Sjøgata i Mosjøen (midt i Norge) - og viser utsikten fra min jobb :) Det er Norges eldste og lengste bevarte trehusbebyggelse fra 1800-tallet. Hvis du er i Norge anbefales et besøk ;)

  Så får du ha en fin påske når den kommer ;)

  Mvh
  Janicken

  SvarSlet
 2. Sikke da en fantastisk udsigt at have når man arbejder! Det må være svært at koncentrere sig engang imellem :-)

  Jeg skal faktisk til Norge i påsken, men ikke længere op end Oslo. Jeg har en onkel og tante som bor der. Vi bliver kun et par dage, så der bliver desværre ikke tid til at komme til Mosjøen, men måske en anden gang.

  Hav en rigtig god påske.

  Hilsen Tine

  SvarSlet
 3. Uhm, der er ikke noget så lækkert som et stykke ægte sæbe :-) Det er sådan noget, der kan give hverdagen et løft :-)

  SvarSlet
 4. Det var da en super gave, hmm den må dufte dejligt !

  SvarSlet
 5. Lækkert med sådan en overraskelsesgave:-)

  SvarSlet
 6. Hvilken luksuriös gave og så anderledes. Jeg skal se mig om efter det. Jeg har selv fået chokoladesäbe engang, men gud, så jeg fick skrubbe badekaret bagefter, helt mörkebrunt var det, så var det bedre med vanillesäbe, det duftede også himmelskt!

  SvarSlet
 7. Det var en dejlig gave. Jeg venter selv spændt på min påskegave, og har sendt afsted. Det er en herlig leg.

  SvarSlet