søndag den 29. august 2010

Opdatering.

Dagene glider lige så stille afsted. Det er ikke fordi der sker det helt vilde, men alligevel får jeg ikke nået det halve af det jeg gerne vil. Mon ikke i kender det?
Line har været så heldig at få job. Hun afleverede en uopfordret ansøgning her, blev ringet op torsdag, var til samtale fredag, fik jobbet lørdag og startede mandag! Så det gik stærkt. Måske skal hun på lederkursus til foråret, så det er jo bare godt. Hun syntes det er nogen rigtig søde mennersker at arbejde sammen med, så kan det jo ikke være ret meget bedre!
Emil er startet i 9 kl. Tænk engang at det er sidste år i folkeskole. Mærkeligt at tænke på! Han ved allerede at han vil på HTX næste år. Så det behøver vi ikke bryde vores hjerner med. For jeg er faktisk helt sikker på at det er den rette hylde til ham.
Jeg har haft travlt med at sende kataloger. Stuen har været fyldt med 4 forskellige slags kataloger, der har fået etiketter, følgebrev, kommet i konvolutter, og fået frimærker på (HURRA, for de nye klistermærke frimærker). Så jeg har ikke kedet mig :-)
På torsdag skal vi til Berlin på en forlænget weekend, med Pers familie. Det glæder vi os til, selvom der desværre har været et afbud på grund af en diskosprolaps. Øv.
Ind imellem får jeg dog strikket lidt. Sømanden er snart færdig. Jeg kan dog se at jeg kommer til at mangle uldgarn, men det er købt hos Fandango, så jeg må lige forbi imorgen og købe de ca. 20 gr. jeg kommer til at mangle :-)

10 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at datteren har fået arbejde. Min nyudsprungne studine har fået vikararbejde i et par daginstitutioner, og det er hun glad for, men hun vil også gerne have noget mere fast.

  Sømanden bliver lækker!

  SvarSlet
 2. Du vil altså bare ha´ det til at passe, så du ikke har ét eneste gram garn tilbage, når du er færdig ;-) Den bliver så lækker den lille sømandstrøje :-)

  Dejligt for Line, at hun har fået job og godt at vide, hvordan det skal gå Emil :-) Det er så dejligt når alting arter sig og falder på plads med de unger :-)

  Rigtig god weekend-tur - heldige asen :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med arbejdet til din datter.
  Såmandstrøjen bliver så fin - det havde da også været værre at have 20 gram garn i overskud

  SvarSlet
 4. Hej Tine.
  Din sømand ser bedre ud end min... Hvilken opskrift strikker du efter? Hvis jeg må tillade mig at spørge. Mange flotte ting du får fra hånden.
  Hilsen fra en der lurer med.
  Mona

  SvarSlet
 5. Når nu man forsøger at nedbringe garnlageret, og garnet kan købe i løs vægt, så er det da dumt at købe for meget :-)
  Og så vidt jeg kan se er det måske kun 10 gr. jeg mangler !

  Hej Mona. Velkommen til :-) Jeg bruger De Vilde Svaner af Annette Danielsen som mål og ca. maskeantal. Sømandsboblerne er taget fra Kæk og Klassisk børnestrik af Lene Holme Samsøe. Er det til nogen hjælp? Hilsen Tine

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt, at Line har fået arbejde:-)

  Den Sømandsbluse ser rigtig dejlig ud - en fin drenge bluse.

  Jeg håber, I får en dejlig tur til Berlin.

  SvarSlet
 7. Garn i loesvaegt, det er da den bedste maade ikke at faa den der ellers saa kendte kurv med rester, hvor der ioevrigt aldrig er nok til andet end dukketoej hihi.
  Tillykke med datterens arbejde.Saa faldt der en sten mere fra skuldrene. De poder er til evig glaede og bekymring. Dejligt at knaegten allerede ved hvad han vil. Det er der ikke mange der goer i den alder.
  Soemandstroejen er vel nok flot. Og saadan en laekker stoevet blaa farve.
  En tur til Berlin, waw, dit heldige .........Nyd det. Det maa vaere en pragtfuld by i september.(Glem ikke kameraet hihi)

  SvarSlet
 8. Skønt at Line fik arbejde - og i første hug ;-)
  Uha - ja - som tiden går. Kan ikke forestille mig at have børn der ikke går i folkeskole - men den tid kommer jo.
  Det er nok ikke strikkekataloger ;-)

  Rigtig god tur når I kommer så langt!

  Den ser skøn ud - sømandstrøjen, og meget flotte bobler du har lavet.

  SvarSlet
 9. Du kunne prøve at efterlyse de 10-20 gram, det kunne jo være du var heldig! Sød trøje, den kunne jeg godt tænke mig at strikke til en af mine børnebørn ;0))

  SvarSlet
 10. Ja, det er rigtig dejligt at Line fik arbejde så hurtigt. Dagene var begyndt at blive sovet væk, hvilket irriterer moderen lidt :-)

  Kirsten: Jeg har købt 25 gr. garn. Det kostede 17.50 så det kunne vist ikke betale sig at efterlyse det :-)
  Du må igang med trøjen. Den er rigtig nem at lave.

  SvarSlet