lørdag den 10. september 2011

Nyt liv..

Nu kan jeg endelig fortælle det som jeg længe har vidst, men egentlig ikke har måtte fortælle. (selvom det vist er smuttet ind i mellem) :-)

sanfrancisco3

Min bror og svigerinde flytter til San Francisco i starten af det nye år. Min bror, som indtil sidste år arbejdede for Lego i Enfield USA, har fået nyt job, så han skal nu arbejde i Silicon Valley.

silicon_valley

(Billede lånt her)

Det bliver et spændende skifte for dem alle, da det er i den anden ende af USA, og det er jo ikke ligefrem et lille land!

Vi har netop bestilt flybilletter til USA, Per, Emil og jeg skal nemlig fejre jul hos min bror. Line kan desværre ikke få fri :-(
Vi tager først nogle overnatninger i New York, og tager derefter til New Haven for at fejre jul og kommer så hjem lige inden nytår.
Det er jo også sidste chance for Per og Emil at se hvor de bor nu. Det er jo kun mig der har haft fornøjelsen :-)
Så vi skal nok sove ovenpå deres flyttekasser!

Det bliver meget meget mærkeligt at fejre jul uden Line og så så langt væk!!! Selvom jeg er sikker på at hun nok skal hygge sig, og jeg ved at hele familien står på spring for at hygge om hende, så kommer det alligevel til at give et stik i hjertet.

Men hold da op, hvor jeg glæder mig til at se min bror og svigerinde, og ikke mindst mine nevøer! Det er faktisk et år siden jeg var der sidst. Tiden flyver afsted!

1stPlaceSanFranciscoCableCars

Nu har vi så endnu et rejsemål vi skal prøve :-)
San Fracisco skulle være en meget smuk by, og jeg ved de glæder sig meget!
Så jeg kan bare sige tillykke til min bror med sit nye job, og held og lykke i det nye liv!

10 kommentarer:

 1. Tillykke med din bror!
  Du kan glæde dig SÅ MEGET - San Francisco er FANTASTISK! Skøn by, hvis jeg altså ikke skal køres rundt i bil - det er for grænseoverskridende for mig ;O)Heldigvis kan man komme rundt uden egen bil!
  For pokker du har noget at se frem til, selvom du må efterlade Line herhjemme ;O(

  SvarSlet
 2. Det bliver spændende at fejre jul "ude i verden". Men jeg kan nu godt forstå at det er lidt trist ikke at kunne få Line med.

  God lørdag.

  SvarSlet
 3. Kan kun give ret i at San Francisco er en dejlig by som på mange måder virker meget europæisk. Uh det er underligt, når man ikke skal fejre jul med sine børn - det kommer jeg nok også til at prøve for første gang i år...

  SvarSlet
 4. Tillykke til din bror med det nye job !

  Hvor lyder det spændende sådan at skulle holde jul ude i den store verden, jeg er sikker på at Line nok klare det med resten af familien.

  SvarSlet
 5. Du må strikke strømper til dem, så. Der er faktisk ret koldt i San Francisco! Men god offentlig transport og superhyggeligt i øvrigt.

  SvarSlet
 6. Det bliver da bare saa spaendende. Og saa holde jul i "varmen", laekkert. Haaber der er faerre moel i Frisco saa dine strikkerier faar en laengere levetid hos dem hihi.

  SvarSlet
 7. Dejligt for din bror med det nye job! Og spændende Tine - at du kan komme til San Fransisco:-)

  SvarSlet
 8. San Fransisco er en av mine favoritter i California. Jeg var der for over 20 år siden.
  Jeg dro ut med fergen til fangeøya Alcatraz, for å se hvordan de hadde hatt det der, da det var et fengsel. Utrulig at noen klarte å rømme derfra......
  Ellers er det like lett å gå gatelangs her, som i New York. Det er bare å følge med på nettverket av gater.
  Heldige, dere som skal på tur!!!

  SvarSlet
 9. Kære Tine - du kan glæde dig - San Francisco er bare den bedste by i hele USA :-) (som om jeg har været over det hele!!!!, men jeg er sikker på, det er sandt - den er altså noget af det mest charmerende - jeg har været der en tre gange :-)

  Ak ja, alle de grænseoverskridende overgange vi skal igennem - børn, der flytter hjemmefra osv. - jeg kan mærke stikket, Tine ;-) men jeg er helt sikker på, at julen nok skal blive god alligevel - også for Line - og vi skal jo vænne os til det, piv ;-)

  Er du klar over, at der ikke engang er 2 uger tilbage til FANØ - Jeg glæder mig fuldstændig overstadigt og mailer lige omkring afhentning af dig og Anita :-) Pyh, sikke en lang smøre - men nu har jeg jo siddet på skolebænken hele weekenden, selvom jeg ikke har siddet på nåle ;-)

  SvarSlet
 10. Tak Kirsten. De flytter først efter jul, så det bliver næste gang vi ser San Francisco, men jeg glæder mig allerede :-)

  Eva: Tak. Ja det bliver nu lidt underligt!

  Polyanna: Det lyder som en dejlig by :-)

  Helle: Tak. Det er altid godt med en god familie :-)

  Christrunte: Jeg må straks igang med strømperne :-)

  Lin: Vi skal vist ikke regne med nogen varme i New York til jul. Det kan godt være meget koldt :-) Godt man har lidt strik på lager ;-)

  Irene: Tak!

  Sylvia: Min bror taler om byen med begejstring i stemmen, så jeg glæder mig meget allerede :-)

  Lene: Du kan tro jeg glæder mig :-)
  Ja, tænk engang at der kun er 2 uger til!! Det er vildt!!

  SvarSlet