torsdag den 23. oktober 2008

Strikke cafe.

Så har jeg været afsted igen.
Fandango holder sådan nogle gode aftener. Lærerige, sjove, berigende og lokkende ( UHA, det er svært ikke at købe noget)
Der er undervisning ( i aften ,var det om hvordan man omregner en opskrift, med hensyn til strikkefasthed) og konkurrence. Jeg vandt heller ikke idag :o(
Men man skal være hurtig, med at melde sig. Der er hurtigt fuldt hus.
Men her til aften, var vi kun 5. Der havde været et par afbud, og desværre nogen, der bare ikke dukkede op. Godt for os der var der, men ærgeligt for dem, der var blevet afvist.
Mødte et par andre bloggere IRL.
Hanne , Anne og Karin . Tak for i aften.
Og også de andre to, hvis navne jeg ikke kan huske :-)
Det var rigtig hyggeligt at møde jer.

5 kommentarer:

 1. Sidder her med dårlig samvittighed - får jeg fik kun meldt afbud til dig........ Det ser ud til at det var rigtig hyggeligt.

  Jeg var godt brugt i aften efter nogle lange hårde dage på arbejde, så trængte virklig til bare at sætte mig i sofaen!

  SvarSlet
 2. Tak for en hyggelig aften og nu kan jeg genkende din blog og dig....jeg er bare ikke så god til at genkende folk irl...lidt pinligt egentligt :O) Anne og jeg har skrevet os på alle torsdagene frem til maj, så jeg håber vi ses igen, ellers er du også meget velkommen den 8. november i Skægkær. Hav en dejlig weekend :O)

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt med sådan en aften. Jeg har forresten set at Århus Bymuseum holder strikke cafe en gang om måneden (men jeg ved jo slet ikke hvad det er for noget...)

  SvarSlet
 4. Der er da vidst rigtig megen strikkeaktivitet i Århus, lyder det til. Det der farmorsjal ser virkelig dejligt ud. Det ku' godt være jeg skulle overveje sådan et til vores farmor også.

  SvarSlet
 5. Det lyder som om I havde en rigtig dejlig aften.

  SvarSlet