lørdag den 20. december 2008

Afskedsgave

Jeg har godt nok 4 1/2 arbejdsdag tilbage. Men da der er flere, der har fri inden og imellem jul & nytår, holdt vi afsked igår . Jeg var blevet bedt om at aflevere en ønskeseddel til gavekassen, så jeg kunne få noget jeg gerne ville have. Og det fik jeg!! Se her: Denne bog, som jeg har set omtalt så mange steder, og kiggede i på messen i Fredericia. Jeg kunne starte fra en ende af, og strikke alle modellerne :-) Og disse 2 vedhæng til mit Pandora armbånd. Dejligt! Det bliver godt nok mærkeligt, når jeg holder. Af flere grunde. Den ene selvfølgelig, at jeg skal sige farvel til mine dejlige kolleger, som jeg har arbejdet sammen med i 7 år. Og den anden , at jeg nu slet ikke skal lave mad mere. Det bliver underligt. Det har jeg trods alt gjort, i forskellige køkkener, i lidt mere end 24 år! ( Tænk, som tiden flyver afsted). Men det bliver selvfølgelig også meget spændende, at jeg skal til at lave noget helt andet. Jeg er jo selv med til at skabe min nye stilling, så jeg regner med, at jeg (næsten) kan få det som jeg vil :-)

9 kommentarer:

 1. Fine ting du har fået ! Sikken et sødt Pandora-vedhæng(den lille kurv) og bogen - den overvejer jeg også at købe:-)

  SvarSlet
 2. Nu håber jeg da, at I selv skal ha´ lidt mad en gang imellem :-)

  Jeg håber også, at du bliver rigtig glad for forandringen.

  Rigtig lækre gaver, du har fået, måske får jeg bogen at se den 18. januar? Jeg er en af de arme stakler, der endnu ikke har kikket i den :-)

  SvarSlet
 3. Sikke skønne gaver.Den bog er bare guld.

  Dit nye arbejdsliv lydder til at blive spændene ;)

  Yt.

  SvarSlet
 4. Ja, det er en lækker bog den der. Glæder mig til at se modellene fra en ende af hos dig.

  SvarSlet
 5. Tror lige at jeg bliver nød til at finde ud af hvad der gemmer sig i den bog ;-) Flotte vedhæng til dit armbånd, man kan jo aldrig få for mange af dem.

  SvarSlet
 6. Sikke nogen skønne gaver du har fået:-)
  Jeg håber, du bliver rigtig glad for forandringen i dit arbejdsliv.

  SvarSlet
 7. Kære Tine - Tillykke med dit nye liv ;-) Selvfølgelig er det mærkeligt at sige farvel til noget man har været beskræftiget med i så mange år. Og man ved jo hvad man har - ikke hvad man får..... Og dog - i lige netop dit tilfælde kender du jo din nye kollega rigtig godt ;-) Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt.

  Lækker bog. Jeg er også med på at se nærmere på den d. 18.......

  SvarSlet
 8. Hej Tine
  Spændende bog, hvem har skrevet den ?
  Så kunne det også blive et ønske her *SS*

  SvarSlet
 9. Det bliver bare godt - dit nye arbejdsliv. Klart at du har lidt sommerfugle i maven. 24 år er jo længe. Du skal nok få skabt dig lige det job, som er perfekt til dig!
  Marlene

  SvarSlet