torsdag den 30. april 2009

1 år!

Tænk engang. Idag er det 1 år siden, jeg lavede mit første indlæg her på bloggen. Når jeg kigger tilbage, bliver jeg helt forpustet. Både over hvor hurtigt tiden forsvinder, men også over hvad der er sket. Alle de dejlige piger jeg har fået kontakt med. Både via bloggen og IRL. Jeg følger blogge over hele Danmark og i udlandet. Jeg har mødtes med strikke glade piger, og vi snakker, som om vi har kendt hinanden i mange år. Jeg er begyndt at strikke efter engelske opskrifter. Jeg har strikket et par sokker! Jeg har opdaget Ravelry. Jeg har prøvet at gå amok til garnudsalg i Kolding. Jeg har fået KnitPicks pinde . Hvis der var nogen der for 1 år siden havde fortalt mig om disse ting, så havde jeg troet de var tossede :-) Jeg vil gerne sige tak til jer alle sammen, som følger min blog og kommenterer, og til jer jeg har mødtes med, ved forskellige lejligheder. Tusind tak fordi at i er med til at udvide min verden. En verden jeg slet ikke vidste eksisterede :-)

12 kommentarer:

 1. Ja, det er en fantastisk verden, der åbner sig for en her. Sådan har jeg det også.
  Skønne mennesker, følelsen af, at der er andre, der sidder med den helt samme kærlighed til garn og pinde som én selv, den er fantastisk. Og når her så er fyldt med skønne, dejlige, inspirationrige kvinder, så er der slet ikke noget, der kan måle sig.

  SvarSlet
 2. Man kan blive så opslugt af alle disse fantastiske blogge at man næsten ikke har tid til at strikke ;-)

  SvarSlet
 3. Tillykke Tine !!

  Ja man kommer til at tænke lidt når man sådan sidder og gør året op. Jeg havde heller ikke troet at den verden fantes, men det er en skøn verden.

  SvarSlet
 4. I lige måde, Tine, jeg er også helt overvældet over, hvad dette strikke-bloggeri kan føre med sig -
  STORT tillykke med jubilæet, det er godt, du er der :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med jubilæet.

  Tja - noget er der da sket i løbet af dette år. Jeg er så glad for at vi - selv om vi ikke rigtig kendte hinanden - tog afsted til "Strik in" i Århus - for det afstedkom jo bl.a. at vi fik dannet vores klub ;-) Og det synes jeg er så herligt.

  Alle de andre ting der følger med denne hobby - jamen det er da utroligt hvad man ikke kan undvære. Og så bliver vores engelskkundskaber enddog forbedret (1 knit - 2 purl ;-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit første år....det er så skønt at blogge :-)

  SvarSlet
 7. Stort til lykke med årsdagen ! Som du selv skrev forleden dag, så føles det som om vi har kendt hinanden i årevis:-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med din blog fødselsdag ;)
  Ja, der åbner sig en ny verden.
  Yt.

  SvarSlet
 9. Tillykke med dit første år som blogger. Håber du fortsætter i mange år endnu :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med jubilæet, og ja, der åbner sig en verden man ikke kender til, og det er farligt at få så mange gode ideer, for man kan jo ikke nå dem alle.

  SvarSlet
 11. Tillykke, ja man kan ikke lade være med at liiiigggeee skulle tjekke hvad i andre går og laver!
  Og alle de nye ting man får lært her, men også sjovt at man er kommet på facebook med nogle af jer !

  SvarSlet
 12. Tillykke med blog-o-læet. Det er nemlig en fantastisk verden det her. Og al den inspiration og alle de søde mennesker man støder ind i.
  God vind i det næste år også! :-)

  SvarSlet