fredag den 22. maj 2009

Livstegn

Hej alle sammen. Jeg vil bare lige fortaelle at jeg er ankommet i god behold :-) Flyet gik ,( som det angik af billetten) mandag morgen kl. 6.50, med mig ombord.:-D Turen gik fint. Ingen problemer. Jeg havde koebt en bambus strikkepind og taget med (ville ikke risikere at mine KnitPro pinde blev taget) men der var ingen problemer. Jeg strikkede meget af vejen. De viste Slumdog Millionaire undervejs. Og den har jeg laenge gerne villet se, saa det var perfekt. Vejret her er fantastisk. Solen skinner og der er nok imellem 25 og 30 grader. Jeg har ihverfald ikke nok sommertoej med, men saa maa jeg jo koebe :-) De to t-shirts jeg syede inden jeg tog afsted, var et kaempe hit. De har naermest ikke vaeret af siden :-) OUR RACECAR SHIRTS!!! siger de. Jeg var forbi en garnbutik den anden dag. De havde en masse laekkert garn, men der var ingen priser paa noget som helst. Og det blev altsaa lidt besvaerligt at spoerge hele tiden, saa jeg droppede det. Jeg koebte ikke noget. Maaske en anden dag. Nu ved jeg hvor den er og hvad de har. Jeg har faet strikket paa blusen til den yngste nevoe. Jeg kan se at den bliver alt alt for stor. Men da det er den mindste stoerrellse, og jeg ikke gider pille op, er jeg blevet enig med mig selv om at de maa gemme den, til han kan passe den :-) Jeg proever at foelge med i jeres blogge, men faar ikke skrevet nogen kommentarer. Og billederne er ikke af den bedste kvalitet og farverne er helt forkerte, men det var aften da jeg tog dem. Saa det maa i baere over med.

6 kommentarer:

 1. Kære Tine, Hvor dejligt at høre fra dig. Fantastisk medie. Og jeg lever i hvertfald fint med den "lidt forringede billedkvalitet".

  Så ved vi da at man bare skal medbringe bambuspinde i flyet.....

  Håber du nyder det gode vejr. I Danmark er det ikke alt for godt. Regn og blæst, og så lidt sol ind i mellem.

  Hvor er det skønt at drengene blev så glade for t-shirtene. Det er så dejligt når noget man har brugt tid på bliver værdsat. Og så af sådan 2 små charmetrolle.

  Den "lilla?" ser fin ud. Tror faktisk også at jeg måtte trævle op og strikke et par størrelser mindre end jeg plejer til Søren, mens ærmerne jo var alt for korte....

  Håber alt er vel i den lille famile.

  SvarSlet
 2. Dejligt du er kommet godt frem ;)

  Super at dine t-shirt faldt i god jord, så er det værd at lave.

  Kan du nyde solen, så venter vi i spænding på dit første garn rov ;O
  Yt.

  SvarSlet
 3. Hej Tine
  Rart at høre, at du nåede godt frem. Du får lige en hilsen her fra det solbeskinnede Italien - her er over tredive grader.
  Skønt at drengene blev glade for T-shirtsene. Håber du trods de triste omstændigheder nyder din ferie over there.
  Drengene ser vel nok søde og charmerende ud:-)

  SvarSlet
 4. Det er altid dejligt når børn bliver glade for det man har lavet til dem, det nyder jeg også ved mine nevøer. Godt du kom ordentligt afsted, det lyder som en trods anledningen god tur til nu. Helt galt er det vel ikke at få en undskyldning for at købe nyt sommertøj, med lidt held bliver der også brug for det når du kommer hjem.

  SvarSlet
 5. Godt at høre, du er kommet sikkert frem, Tine og at du kunne strikke på turen :-)

  De bedste ønsker om fremgang herfra :-)

  SvarSlet
 6. Hej alle sammen.

  Tak skal i have, for de soede bemaerkninger.
  Nyder solskinnet paa jeres vegne :-)

  Tine

  SvarSlet