søndag den 14. februar 2010

Så er starten gået.

Og jeg er startet op på De Vilde Svaner. Jeg måtte lave en omstart, da jeg syntes str. 6 år så alt for lille ud. Jeg strikker ikke i det originale garn, så strikkefastheden var ikke helt i øjet.
Den Grå Cardigan er endelig blevet færdig, og skal snart afleveres. Jeg vender tilbage når jeg har set om den passer modtageren. Jeg er ikke helt tilfreds med ærmets tilsætning, men venter og ser hvad hun siger, inden jeg piller op. Faktaboks og flere billeder kommer senere.
Og så trængte jeg til et lille mellemmåltid :-) Så jeg er begyndt at strikke strømper efter den fine (dyre!) bog jeg lige har købt. Det er en sjov og nem måde at strikke strømper på. Det bliver vist ikke sidste gang jeg gør det.
Ellers er det jo blevet vinterferie for børnene. Line er sendt afsted på skiferie i Frankrig med Gymnasiet. Det er jeg meget spændt på at høre om når hun kommer hjem. Det er første gang hun skal stå på ski. Heldigvis var de flere der skulle afsted for første gang, og som sammen skulle på skiskole, så det var hun glad for.
Emil har ingen planer. (altså udover at sove længe og spille meget på computer :-D) Han skal spille 3 kampe i basketball. 1 i dag og 2 i næste weekend. Jeg ved ikke hvem der laver den slags kampprogrammer, men jeg undrer mig!! Ingen kampe i hele januar og det halve af februar, og så starter man ud med 3 kampe i vinterferien. Hvor klogt er det lige??
Firmaet har ikke lukket, så vi har ikke fri, men jeg ved af erfaring at der ikke bliver så meget at lave, så jeg håber også at vi kan få hygget os lidt.
Måske du har lyst til at kigge forbi på lørdag?

7 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at høre mere om den grå cardigan, for umiddelbart ser den da fin ud! Jeg synes det ser vældig spændende ud med din nye sokkemetode :-) Jeg er desværre optaget næste lørdag, men ellers lyder det sjovt med et lille blog-træf :-)

  SvarSlet
 2. Ser rigtig lækker ud, cardiganen du har strikket til gave ;-) Ligner også en der er særdeles velegnet til det kolde vejr. Sådan en man får lyst til at krybe ind i.

  Må altså også lære den sokkemetode ;-) Og godt du får glæde af den dyre bog....

  Vilde svaner er så dejlig at strikke.

  SvarSlet
 3. jeg vil heppe på de vilde svaner, og så ved jeg da hvem der skal lære mig at strikke 2 sokker på 1 gang.

  SvarSlet
 4. Lykke: På billeder ser den fin ud, men da jeg prøvde den, var jeg ikke helt tilfreds.
  Ærgeligt med på lørdag, men måske en anden gang :-)

  Gitte: Tak Gitte. Man må også sige at den cardigan efterhånden er strikket nogen gange :-)
  Vilde Svaner driller lidt med hensyn til størrelsen, så jeg har lige pillet op igen! Håber det lykkedes denne gang.

  Helle: Tak for dit hep. Jeg tror jeg får brug for det. Har lige pillet op igen!

  SvarSlet
 5. Jeg tror, det er et must at skulle pille op en gang eller to, når man starter på De vilde svaner ;-)
  Nu kan man jo ikke se ærmetilsætningen, men jeg synes, den ser kanonlækker ud den grå :-)

  Dejligt at du synes sokke-metoden er god, jeg vender aldrig tilbage til strømpepindene, så meget er helt sikkert :-)

  SvarSlet
 6. Ja, det kan jeg forstå Lene :-) Det er ikke fordi jeg ikke forstår mønstret, for det jo bare at strikke som hun skriver, men det er størrelsen er driller mig. Og så er det jo altid svært at bedømme når det er til nevøen i USA. Den skal helst ikke være for lille, men heller ikke så stor at han svømmer i den.

  Du kan tro jeg syntes det er nemt, med strømperne. Og jeg syntes det går så hurtigt.

  SvarSlet
 7. Flot cardigan! Nej, man kan ikke se ærmetilsætningen på billedet. Umiddelbart ser det dog perfekt ud.
  Jeg spekulerer på, om 2 rundpinde er bedre end 1, når man strikker sokker efter to-på-en-gang og fra-tåen-og-op. Jeg bruger 1, men vil gerne høre om det på to.
  Ja, jeg ville jo meget gerne komme på lørdag, men kan som sagt ikke. Strikkekursus kalder.

  SvarSlet