fredag den 1. oktober 2010

Åh, sikke en dejlig fredag!

Eftermiddagen blev startet med at Per blev kørt til afslutning i golfklubben. Det er sidste gang i år, der spilles i herreklubben, og det går vist meget fornøjeligt for sig. Nu spiller jeg jo ikke golf, og ved derfor ikke så meget om det. Men reglerne er meget specielle denne dag. Der er bl.a. noget med at man kun må tage 3 køller med ud at spille. Man kaster med bolden flere gange, og man skal vist også drikke et vist kvantum i løbet af “spillet". Aftenen rundes af med spisning og præmieuddeling. Per glæder sig som et lille barn hvert år, og jeg henter og bringer med glæde, da han absolut ikke skal køre bil bagefter :-)

fond_ecran_balles_golf

Så hentede jeg Lene ved toget i Århus, og turen gik ned af strøget, til Kvindemuseet’s hyggelige cafe, hvor vi skulle mødes med strikkeklubben til en kop kaffe og lidt kage, inden vi skulle videre til reception hos Isager.

004 005 007 006010

Det var jo idag at Annette D nyeste bog officelt udkom, og vi har alle glædet os lige så meget som Per havde glædet sig til golf :-) Lene var MEGET nervøs for at der ikke var bøger nok, så vi brød op og gik i samlet flok til Isager! Butikken var helt fyldt med mennesker, der gerne ville have Annettes bog, men mange var også kommet for at ønske Charlotte Tøndering tillykke med at hun har overtaget Isagers butik i Århus. Butikken er samtidig flyttet, men bare ind i nabobutikken, så den er stadig nem at finde!

011013

Efter at have fået vores bøger (som nogen af os havde forudbestilt og betalt da vi var hos Fandango), og nogen havde købt lidt garn, skiltes vi. Flere skulle hjem, eller videre til div. arrangementer. Men Lene, Birgitte, Mariann og jeg gik en lille strøgtur, selvom vinden efterhånden var blevet ret bidende, og derefter mødtes vi med Irene foran Restaurant Den Rustikke, hvor vi spiste sammen. Det var en rigtig hyggelig aften, med dejlig mad, garnsnak og masser af grin! Så blev Lene fulgt til toget så hun kunne køre den lange (og dyre) tur hjem igen til Aalborg. Håber du har haft en god tur hjem, Lene;-)

Så nu sidder jeg her og venter på at Per ringer at han vil hentes, men jeg har jo Annette’s nye bog at hygge mig med, så han behøver ikke skynde sig :-)

12 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig eftermiddag.

  Du tager nogle super billeder ;-)

  SvarSlet
 2. Det var vist en dejlig eftermiddag.
  God lørdag.

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig fredag...min var også god...selvom jeg helt glemte at hente min AD bog ...jeg står foran boghandleren kl.9.30 præcis her lørdag morgen...og så skal der snuses og drømmes om hvilken model der skal strikkes først :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en helt fantastisk dejlig dag - lad der komme flere af dem ;0))
  God weekend

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig eftermiddag - håber i nåd maden

  SvarSlet
 6. Hvilken skøn dag I har haft, dejligt med den strikkeklub....er ikke så lidt misundelig :-)

  SvarSlet
 7. Ærgerligt jeg sov fra det hele:-)
  Fine billeder du har taget.
  Tak for sidst! Det var en rigtig hyggelig aften:-)

  SvarSlet
 8. Det lyder som om I har haft en rigtig hygge-tøse-eftermiddag. Godt I alle fik Annette Danielsen's nye strikkebog.

  Jeg glæder mig til at se/få den :)

  SvarSlet
 9. Tak for sidst. Det var hyggeligt, og jeg er vældig stolt af min standhaftighed;-)

  SvarSlet
 10. Tusind tak for en skøn eftermiddag og aften, Tine, den var hele den dyre billet værd ;-) Det var smadder hyggeligt og superlækker mad. Jeg nåede lige præcis toget, så det var godt Michael og Irene gav os et lift - desværre var det regionaltoget, som standsede ved ALLE stationer undervejs og der er kommet en del flere siden sidst, jeg kørte i tog ;-)
  Er lige kommet fra undervisning og sidder og vinder garn (når jeg ikke lige skriver til dig ;-)) så jeg kan komme i gang med Regnverjrsdag :-) I aften vil jeg holde fri og bare strikke!
  Kæmpe krammer fra mig til dig :-)

  SvarSlet
 11. Sikke en dejlig dag I har haft!!

  SvarSlet
 12. Selv tak, til alle jer, jeg hyggede mig med i fredags :-)
  Og til i andre..I kan tro vi havde en dejlig dag. Den kan man leve længe på :-)

  SvarSlet