mandag den 18. oktober 2010

Det var ikke nogen nem opgave.

Jeg er nemlig altid hende bag kameraet! En af grundene er nok at jeg aldrig har brudt mig om at få taget billeder af mig selv. Men det lykkedes da til sidst at finde lidt billeder fra 80’erne på opfordring fra Irene.

page

Øverst til højre er jeg Damen i Kassen som får 9 sylespidse sabler stukket igennem sig (i den lyseblå tricot og med hvide tennissokker!) Det er i vores lille familiecirkus Cirkus Krone, som min farfars bror (i den rødternede jakke) grundlagde. Jeg er ikke helt sikker på hvornår det er men måske i 82. Billedet er taget i Den Gamle By, i Århus Festuge.

Nederst til venstre er fra en forestilling i ungdomsklubben på Jellebakkeskolen i 81. Jeg skal forstille Liza Minelli og mimer til Cabaret!

Til venstre er da jeg blev udlært som køkkenassistent i 86 fra Århus Egnens Husholdningsskole (nu Sansestormerne)

CCF18102010_00001 Dette billede er fra 84 el. 85 ved en festlig lejlighed :-) Læg især mærke til blusen, som jeg selv havde strikket. Det var en cardigan med v-udskæring, som meget chikt blev vendt om, så v-udskæringen var på ryggen! Kom ikke og sig jeg ikke var smart :-D

11 kommentarer:

 1. Du var både smart og fantastisk sød!

  SvarSlet
 2. Smart og smuk og tak for billederne :-D

  SvarSlet
 3. Neeej - har du haft langt hår Tine:-) Du er sød både med pagen og det helt korte hår:-) Det med at vende en cardigan om, har jeg også gjort:-) Hvor var vi smarte:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det sejt at have et familie-cirkus!
  Cirkus Krone var et fast programpunkt i hver eneste festuge da jeg var barn og boede i Århus.

  SvarSlet
 5. Jamen dog, du er jo en multiartist. Er du stadig med i arenaen??????? Det er jo det et hvert barn droemmer om. Den med v'en har jeg ogsaa lavet. Gud hvor var vi smarte fnis.

  SvarSlet
 6. Nej, hvor sjovt!
  Fra cirkusprinsesse til modeprinsesse.
  Du ligner forøvrigt prinsesse Dianna ;-)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder. Jeg har også dejlige minder fra Cirkus Krone og Den gamle By i Festugen.

  SvarSlet
 8. Tak Susanne :-)

  Anne: Selv tak :-)

  Irene: Ja, det var da såå smart med cardiganen vendt! Det er godt nok mange år siden håret var langt. Måske man skulle gøre det igen? :-)

  Laura: Det var kun en enkelt sommer jeg var artist, men sjovt det var det! Og ellers har jeg jo set det rigtig mange gange :-)

  Lin: Ja, når jeg nu ser billederne kan jeg godt se at det virker sådan! Men måske er det fordi det så er andre der har taget billederne. Ved "alm" lejligheder her jeg jo som sagt taget billederne og er derfor ikke med :-) Vi var simpelthen så smarte ;-)

  Ann: Tusind tak!! :-)

  Eva: Cirkus Krone vækker altid mange gode minder. Ærgeligt at de ikke kommer i Den Gamle By mere. Det er altså ikke det samme ved siden af Storcenter Nord!

  SvarSlet
 9. Smuk som altid :-) tak for kigget ! Kan godt huske at vi vendte bluserne om !!

  SvarSlet
 10. Sjovt at se billederne fra 80'erne. Tak for blikket.

  SvarSlet
 11. Herlige billeder. Og så havde du endda et billede fra dengang med en hjemmestrikket - øh jeg mener håndlavet trøje på. Imponerende!

  SvarSlet