lørdag den 25. april 2009

Jeg er ikke havemenneske..

Men når jeg kommer i havecenter går jeg altid amok :-) Vi ( dvs. Per) skal have lavet krukkerne og bedene fine til konfírmationen. Og det kan da ikke blive andet end fint! Jeg var faktiskt afsted idag igen og supplere :-) Ellers vil jeg lige lave lidt REKLAME for FANDANGO.
Vores dejlige lokale strikkebutik har fået webshop. Til alle jer, der ikke kommer så tit eller slet ikke til Århus, kan jeg kun anbefale deres dejlige garn, for slet ikke at tale om deres service!
(billede lånt hos Fandango.dk) (Det er mig til venstre :-)
Og så lidt nyt fra strikkefronten.
Jeg er startet på et sjal. Opskriften fandt jeg på Ravelry. Garnet har jeg fået af Irene, for længe siden. Jeg har tænkt, at min svigerinde skal have det, men jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv, om mønstret er for kedeligt.
Hvad syntes i?

12 kommentarer:

 1. Herlig med noget til haven, og mønstret på sjalen synes jeg slet ikke er kedeligt, det er ofte det enkle som er så smukt.

  SvarSlet
 2. iiih... jeg går også helt bananas i plantecentre! - og tusind tak for linket - der er ikke så mange lækre garnbutikker i nærheden af mig, så skal jeg ind til aalborg, hvor der hersker næsten monopollignende tilstande. - Ved at bestille via www sparer jeg også tid og p-billetter.

  SvarSlet
 3. Kender godt det der med blomster... gik også fuldstændig amok i blomster, op til sidste weekend, hvor vi jo holdte konfirmation... min store datter sagde flere gange i løbet af ugen, at det var dog helt vildt som jeg kunne blive ved med at købe blomster ;-)) men nu er de købt, og det er så dejligt at kunne slappe af, imens resten af min gade - 3 andre der skal konfirmeres de næste søndage - knokler afsted...

  Rigtig god søndag... det er sådan en dejlig dag...

  SvarSlet
 4. Tineke: I et enkelt mønster ser man måske også garnet mere? Det bilder jeg mig ihvertfald ind :-)

  Huset i Hou: Selv tak. Det er sådan en dejlig lille butik. Jeg er ofte til strikkecafe der, men det er jo nok lidt langt for dig
  ;-)

  Kirsten: Jeg elsker at kigge på blomster, bare jeg ikke skal nusse om dem :-) Så normalt plejer jeg ikke at have så mange, men til en konfirmation er det vel ok. Det er nemlig sådan en dejlig dag, som du siger.

  SvarSlet
 5. Havemenneske eller ej - der er nu noget lokkende over havecentre. Om lidt drager min bedre halvdel til et havecenter, men jeg må blive hjemme og arbejde med min lorte-eksamensopgave - Jeg HADER den af et godt hjerte!
  Hvis jeg skulle med, så ville jeg som sædvanligt kaste mig over nogen stauder:-)

  SvarSlet
 6. Sjalet ser da ud til at blive godt, det egner sig jo fint til det garn. Oh, havecentre, de er til fare for enhver med hang til blomster, problemet bliver at der ikke er plads til alt det i haven, som vi slæber hjem.

  SvarSlet
 7. Jeg er helt enig i at mønsteret "bakker" garnet op - det er enkelt og smukt :-)

  Der bliver fint til konfirmationen :-)

  SvarSlet
 8. Helt enig, der er ikke noget så dejligt som havecentre, men jeg synes, at de har så små indköbsvogne ;0)
  Gläder mig til at se sjalet, det ser flot ud.

  SvarSlet
 9. Hejsa ! Tak for linket til Fandango, vi er jo nogen der ikke komme til Århus så tit. Troooorrr dælme det er over 20 år siden ! Sååååå nu er det dælme snart afgang ! Tak for sød hilsen !

  SvarSlet
 10. Tine - jeg synes det er et sødt og enkelt mønster til flerfarvet garn.

  SvarSlet
 11. Synes også jeg kan gå fuldstændig i selvsving i havecentre. Og så kan man blive SÅ overrasket over hvor lidt det fylder i haven, når man kommer hjem efter at have brugt en formue........

  Sjalet ser smukt ud.

  SvarSlet
 12. Syntes at dit garn egner sig rigtig godt til det mønster, for der skal ikke være det helt store når det er meleret.

  SvarSlet