onsdag den 16. september 2009

Award.

Tusind tak Lene, for denne award. Jeg bliver simpelthen så glad og varm om hjertet, når jeg får sådan en pris. Med prisen følger betingelsen at man skal skrive 10 ting om sig selv, og give den videre til 3.

1. Jeg er 158 cm høj og bruger str. 37 i sko. Inden jeg fik børn brugte jeg størrelse 35/36, men mine fødder voksede af især min sidste graviditet. Så meget, at jeg nu syntes jeg har enorme fødder :-) Det er dog blevet meget nemmere at købe sko, da der er ikke mange sko i de små størrelser i butikkerne.

2. Min mor døde af kræft da jeg var 8 år. Hun blev kun 31 år. Samme år døde min morfar af kræft. For 3 år siden døde min mormor af kræft. Og sidst år døde min far, af kræft. Og nu er der igen kræft i den nærmeste familie. Så nu syntes jeg altså at det godt må stoppe!

3. Jeg elsker at have en have, at sidde i haven og især ligge og sole sig i haven. Men jeg syntes havearbejde er dødssygt! Så det overlader jeg trygt til min mand.

4. Jeg er ordensmenneske, faktisk rigtig meget. Alle mine bøger i min bogreol er sat i alfabetisk orden, og jeg ville sætte dem i kategorier hvis jeg havde plads til det :-)

5. Jeg har ikke noget imod at sy sammen, når jeg er færdig med at strikke. Faktisk syer jeg altid sammen med det samme. Jeg syntes det er spild at lade et arbejde ligge uden at gøre det helt færdigt. Måske det er min ordenssans der kommer ind over?

6. Jeg har arbejde som køkkenassistent i 25 år, i forskellige køkkener, men stoppede 1 jan. i år, og er begyndt at arbejde hos min mand, som har et firma der sælger dekoration og lys til butikker, centre og gadeforeninger. Jeg savner ikke mit arbejde, men mine tidligere kolleger. Heldigvis fået rigtig mange nye venner i kraft af denne blog, Tak for det!

7. Jeg har lige idag fundet ud af at jeg skal have læsebriller :-) Så det var en ny verden der åbnede sig for mig. Hold da op der er mange stel at vælge imellen!

8. Jeg er vild med chokolade. Jo mørkere jo bedre. Det skal være af rigtig god kvalitet. Gerne 75 - 80%. Jeg drikker hverken kaffe eller te. Det er ikke et problem for mig, da jeg hellere end gerne drikke vand, men det er altid et problem for værterne, hvor jeg er på besøg :-)

9. Sport interessere mig ikke! Overhovedet! Men der er meget af det i mit tv, da jeg har giftet mig med en sportstosset mand. Golf, fodbold, håndbold, atletik, tja, "vi" følger med i det hele. Det gør dog at jeg får strikket meget, især fordi at jeg ellers falder i søvn :-)

10. Jeg er stædig. Så det er nok derfor jeg hellere vil trævle op og begynde forfra, hvis jeg kan se at jeg ikke kommer til at bruge det jeg laver. Min stædighed kommer dog ikke til udtryk når jeg skal presse mig selv, f.eks i en træningssal. Der er jeg ikke ret god til at "liige lave 5 mere". Det gider jeg ikke :-)

Det var så lidt om mig. Der er nok til mange flere punkter, men det vil jeg skåne jer for, og istedet give denne award videre til Tina, Mariann og Fynpige.

8 kommentarer:

 1. Aaaiii tusind tak :):):) Den vil jeg tage til mig og skrive på imorgen!! :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak !! Men hvad dælen gør jeg så nu ?? Hi hi Takker for den på min blog og skriver 10 ting om mig ?? :o)

  SvarSlet
 3. Fynpige: Ja, det er lige det du gør og så sender du den videre til 3 andre.

  SvarSlet
 4. Velbekomme og tak for alle de mange kommentarer gennem tiden :-)

  Det her er en rigtig god "leg" - det er så spændende at læse de 10 punkter :-) Jeg skal da også love for, at du har fået dine omgange i livets centrifuge!

  PS: Jeg regner heller ikke montering for noget og gør det altid undervejs :-)

  SvarSlet
 5. Selv tak, Lene. For slet ikke at tale om de hyggelige strikkestunder :-)

  Ja, det er en sjov leg, for man får netop nogle ting at vide om folk man ikke vidste før.
  Men jeg syntes det er svært at vælge hvad man skal fortælle.
  "Når man nu er sådan et interessant menneske, at 10 punkter næsten ikke er nok" :-D

  SvarSlet
 6. Så fik jeg også læst lidt om dig, det er en rigtig sjov award denne gang.

  Jeg syr og mine ting når de er klar, så de kan komme i brug ;-)

  SvarSlet
 7. Tænk at dine fødder voksede. Det må ha' været nogle tunge babyer ;-)

  Dejligt at læse om dig ;-)

  SvarSlet