torsdag den 3. september 2009

Saa er kufferten ved at blive pakket.

Og heldigvis havde jeg taget den vacuumpose med, som jeg kobte sidste gang. For der er sorme ogsaa blevet kobt lidt garn denne gang :0) Der skal nok komme bedre billeder med forklaring, naar jeg kommer hjem. Jeg vil ogsaa faa kigget paa mine billeder fra New York naar jeg kommer hjem, og lave et indlaeg om turen. Jeg fik taget en hel del billeder. Men i skal dog ikke snydes helt, saa her er der billeder fra en garnbutik paa Manhattan. Jeg havde fundet adressen paa forhaand. Men da jeg ankom var der ingen butik med garn i. Der var indtil flere butikker, med kinesisk skrammel. Men saa kiggede jeg op og syntes at jeg kunne se noget, nogle etager oppe, der godt kunne ligne garn. Saa jeg gik ind i den indgang der var og spurgte porteren. (det er meget almindeligt at man har det her) Og ganske rigtigt, butikken laa paa 3 sal. En sjov lille mork butik. Denne butik havde priser paa, hvilket man aabenbart ikke altid har her. Den hedder School Products. Hvorfor ved jeg ikke. De havde mange forskellige slags garn, men ikke noget af det var specielt billigt. Og egentlig heller ikke noget jeg faldt i svime over. Faktisk er deres webside mere interessant end butikken. Der var en stor samling af nye og gamle strikkeblade. Man maa sige at udvalget er noget storre her :-) Og i dag var jeg saa i Michaels, hvilket er en slags forvokset Panduro Hobby. Aldrig har jeg set saa stor en samling af akryl garn!! Og der var 2 raekker mere, lige som denne :-) Saa det eneste jeg endte med at kobe her, var et maaleband. Nu da jeg er begyndt at strikke efter engelske opskrifter, har jeg manglet et maalebaand med inches. Jeg tager hjem imorgen. Og er hjemme igen lordag formiddag. Sikkert godt traet. Men jeg glaeder mig nu alligevel.

7 kommentarer:

 1. Tine dog, en vacuumpose??? Må man have lov at fnise? Jeg er meget spændt på at se, hvad den indeholder - godt det ikke altsammen var akryl ;-)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor en pose fuld af garn, det bliver spændende at se lidt nærmere på det. Hav nu en rigtig god tur hjem.

  SvarSlet
 3. Hold da op, du har fået købt garn.

  Det er sjovt, det første jeg tænkte, da jeg så det nederste billede var Terapi-Hobby, og så nævner du det selv.
  Det var da en god idé med det målebånd, så skal man ikke sidde og sjusse sig frem.

  Rigtig god tur hjem. :-)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se og høre mere om New York og garnindkøb!

  SvarSlet
 5. Håber sandelig at vacuumposen indeholder mere end garn - tihi - f.eks. strikkepinde.

  Uha - jeg får helt abstinenser, når jeg ser udvalget af blade......

  SvarSlet
 6. Nu er det næsten på tide at sige velkommen hjem. Nogle af os byder dig særligt velkommen :-) og glæder os til at se, hvad du har med hjem. Vi ses!

  SvarSlet
 7. Tak allesammen.
  Der skal nok komme et indlæg om garnet :-)

  SvarSlet