søndag den 30. maj 2010

Kuk kuk ;-)

Ja, endnu engang kan jeg bare sige, at jeg er her endnu :-) Min computer, er efter 6 uger på værksted, blevet erklæret død! Så lige så snart jeg hører fra forsikringen, skal jeg ud og have en ny. Jeg glæder mig! Det er altså bare træls, at flakke imellem Lines (når hun ikke bruger den, og nu har hun læseferie, så nu bruger hun den hele tiden) Emils, (når han ikke er i skole), og Pers, (når han er ude af huset, eller om aftenen). Jeg har billeder liggende på alle tre computere, til de få gange jeg har fået skrevet indlæg. Så derfor har jeg ikke fået lavet så mange indlæg, eller kommenteret, men jeg har sneget mig til at læse jeres indlæg ind i mellem, så jeg er opdateret ;-)
Idag har vi hygget os med Brunch, leveret ved døren. Vi er så heldige at et nyt firma, er åbnet i området. Det er simpelthen super lækkert, og man kan bare sidde i sit nattøj og hygge sig lige så længe man har lyst, og med 2 teenagere i huset, behøver de heller ikke stå alt for tidligt op, og tage ind til byen. Det er vist det man kalder en win-win situation :-) Og så fejrede vi også forsinket min fødselsdag som var i torsdags. :-D Næste uge har Per fødselsdag, så må vi have fundet en god måde at fejre ham på :-)

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud dejligt at forkæle sig selv og familien engang imellem.

  Tillykke med fødelsdagen i torsdags :)

  Håber snart du bliver PC KLAR igen, den er ikke nem at undvære når man først har fået den.

  SvarSlet
 2. Mmmmm...dette så kjempegodt ut. Kunne ønske jeg også kunne gjøre det på denne måten. men heldigvis har jeg en mann som lager de deiligste retter her hjemme.

  Lykke til med din PC. jeg kjenner meg så godt igjen, for MIN Pc var en stund ALLES PC, og jeg måtte nesten bestille tid i forveien til å bruke min egen. Nå deler jeg kun med mannen, og han er for det meste ute og jobber.

  MEN nå går vi inn i den 4 uke UTEN vaskemaskin, og det er nesten verre!!!! Heldigvis har jeg venner og familie som stiller opp.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det da lækkert ud.. Mums! Hvor bliver det dejligt med en ny pc :-) Uha uha, for den er ikke nem at undvære. Kan forestille mig hvor 'husvild' du har været ven :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen forleden. Det var da et lækkert morgenbord at få ind af døren!
  Held og lykke med ny pc. Den er ikke nem at undvære (selvom vaskemaskinen bestemt ville være værre, Sylvia!)
  God søndag.

  SvarSlet
 5. Jeg føler med dig! Kender godt det med computerbøvl. Hvad med et lille usb-stik til 50 kr? Så kan du jo bare flytte billeder og indlæg med mellem computerne!?
  Uhmmm, sikken brunch! Godt vi ikke har sådan et firma her på egnen.
  Og........Tillykke med fødselsdagen!!

  SvarSlet
 6. Til lykke med fødselsdagen Tine!
  Hvor ser den brunch lækker ud:-)
  Håber I får en hyggelig eftermiddag hos Helle.

  SvarSlet
 7. Nej, hvor smart at bestille sådan en gang brunch. Rigtig god ide.
  Tillykke med fødselsdagen forleden og håber snart du får din egen computer :o)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med fødselsdagen
  Var lige ved at tro at I var ude at rejse ;-)

  Uhmmm - ser lækkert ud. Det er da vist godt at vi bor i den anden ende af byen ;-)

  SvarSlet
 9. Tillykke med fødselsdagen i torsdags! Det ser lækkert ud - og så er det skønt en gang imellem at hente noget lækkert udefra, så alle bare kan slappe af.

  SvarSlet
 10. Selv kuk kuk ;-) og STORT TILLYKKE :-) Er lige kommet hjem fra Fur, så jeg føler mig ærlig talt også totalt bagefter - selvom jeg har en computer ;-) Kan nu godt forstå, du glæder dig til at få en ny.

  Brunch er noget nær det perfekte måltid med teenagere i huset og det ser kanon lækkert ud, så blev dagen vist skudt godt i gang :-)

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertelig tillykke med foedselsdagen. Og saa glaeder vi os til du faar nu computer,; der er noget der skal indhentes hehe. Den brunch ser saaaaaaa laekker ud. Det var dog en god idé.

  SvarSlet
 12. Hjertelig tillykke med fødselsdagen; håber du havde en skøn dag, og fik dine ønsker opfyldt...

  Man bli'r da virkelig lækkersulten af at se sådan en brunch; skøn måde at starte dagen på...

  SvarSlet
 13. Endnu en gang tillykke med dagen ! ja det ser hyggeligt ud !

  SvarSlet
 14. Tusind tusind tak alle sammen, for jeres lykønskninger!
  Jeg havde en stille og rolig dag i torsdags, hvor jeg også var til strikkecafe, så kan det da ikke blive ret meget bedre.
  Brunchen er nøjagtig lige så god som den ser ud. Bare synd for jer der bor for langt væk :-)
  Har endnu ikke hørt fra forsikringen, men håber snart det sker, så jeg kan komme ud og få en ny computer!

  Jeg føler med dig Syliva! Det er dog værre at mangle en vaskemaskine!!

  SvarSlet