torsdag den 20. maj 2010

Hvem savner hende?

Der må ihverfald være nogen der har sagt farvel til hende, for normalt plejer hun ikke at komme her :-) Men lige for tiden er det mest trangen til nye projekter der frister! Og så må jeg jo hilse på Frk. Skabertrang, som Lene, så fint har døbt hende!
Denne top (Drops 95-29) er kommet på pindene (garn fra lager!)
En drengetrøje i noget bomuld fra lager, til en af nevøerne.
Dette sjal, i det lækre garn fra Gitte og Isager. Det er lige pillet op, da jeg ikke var tilfreds! Og det er altså 458 m :-)
Og så har jeg jo selvfølgelig også min Folklorejakke igang, selv om den ikke rigtig trækker, her i varmen.

Selvom der er flere projekter der presser på for at komme igang, prøver jeg at holde den unge dame i stramme tøjler, eller ender det bare med at jeg piller det hele op igen, og det gider jeg altså ikke, BASTA! Nu håber jeg hun hører efter :-D

15 kommentarer:

 1. Jeg syntes du er heldig at have besøg af hende - jeg hvarken begynder eller slutter noget - strikker bare et par pinde med mange dages mellemrum. Det er ret øv.
  Det er da også nogele fantastiske projekter hun sætter dig i gang med

  SvarSlet
 2. Hun er da ikke så ringe at have besøg af....med den inspiration ville jeg holde fast i hende med næb og klør :)

  Skønne projekter :o)

  SvarSlet
 3. Hun var ved mig og jeg fik sat flere lækre ting igang, så rejste hun, og frk. diciplin flyttede ind - så nu gør jeg alle de spændende ting færdige ;-)
  Men det er jo fint hvis disse frøkner kan komme på besøg på skift hos os alle.
  Dejlige ting du har igang - særligt sommertoppen frister !

  SvarSlet
 4. Det er skønne projekter, du har gang i. De supplerer hinanden godt både i model og materialevalg. Det skal nok bli godt.
  Jeg har altid mange projekter igang samtidig for at tilfredsstille variationsbehovet. Det oplever jeg som helt naturligt ;-)
  Held og lykke med projekterne.

  SvarSlet
 5. Herlige projekter. Du må gerne sende hende forbi her (men hun skal ikke blive for længe, for jeg HAR jo ikke tid...)

  SvarSlet
 6. Der er det med fkr skabertrang at uden frk selvdiciplin er hun halvt umulig at toejle. Saa...held og lykke med det. Men det er pragtfuldt alt det du har faaet gang i. Glaeder mig til at se resultaterne.

  SvarSlet
 7. Ser lækre ud - alle dine strikketøjer....

  Godt med en "lidelsesfælle" ;-)

  SvarSlet
 8. Skønne sager hun har sat dig igang med, dejligt når kreativiteten flyder.

  SvarSlet
 9. Pyha, hvor jeg kender det, tit er det jo det at starte på noget nyt, der er det mest spændende. Skønne ting du har gang i

  SvarSlet
 10. Uha Tine, mon frøken Skabertrang smitter? Jeg er i hvert fald blevet angrebet af noget tilsvarende - det er så kombineret med at jeg konstant strikker fejl = jeg kommer ikke ud af stedet!

  Dejlige projekter du er gået i gang med:-)

  SvarSlet
 11. Hende må du gerne beholde lidt endnu! Jeg har stadig nogle gamle UFO-er som skal gøres færdige, og så må jeg have fundet et mønster til en sommerbluse senere. Hov, det var vist Frk. Selvdisciplin der har sneget sig inden for dørene hos mig ;-)

  SvarSlet
 12. Nynne: Du kan få hende når hun rejser :-) Måske du har gang i nogle andre og vigtigere ting! Strikke skal du nok komme til igen :-)

  Strikkeentusiasten: Man skal bare passe på det ikke tager overhånd, så der aldrig bliver noget færdigt :-)

  Sigrid: Send lige Frk. Selvdiciplin herhen når hun er færdig hos dig :-)

  Ann: Jeg kan også godt lide at have gang i flere ting på en gang, bare det ikke bliver for meget, så ender det enten med at jeg stresser eller piller det hele op :-)

  Eva: Det har jeg da heller ikke :-) Men du må gerne få hende!

  Lin: Tak!

  Gitte: Tak! Altid rart når man ikke er den eneste :-)

  Helle: Bare det ikke bliver for meget :-)

  Lydert: Tak :-)

  Dorthe: Ærgeligt! Håber det ender med at det bliver godt til sidst :-)

  Berit: Ja, det lyder da til at du også har besøg :-)

  SvarSlet
 13. Wow, hvor ditt øverste DROPS-prosjekt ligner min ferdige "Fredagsjakke"!!! Hadde du ikke flyttet på halpatenten så hadde de lignet.
  Jeg har en halvferdig lang jakke liggende , og et påbegynt sjal, og garn nok til flere prosjekter. Men frøken Skapertrang har visst ikke funnet veien innom hos meg denne weekenden. kanskje greit nok?? ;)
  Happy weekend!

  SvarSlet
 14. Ja, hvis du kan styre hende, så synes jeg, det er godt gået ;-)
  Den drops-top er bare så lækker og dine øvrige projekter ser bestemt også interessante ud :-) Men nu må du altså holde op med al den trevlen op, specielt da når du er oppe på så mange masker ;-)

  SvarSlet
 15. Det er en meget smuk folklore jakke du er igang med, skøn farvesamsætning. Jeg er spændt på at se den færdig, men er klar over det tager tid. Du er velkommen til at kigge forbi min strikkeblog.

  SvarSlet