lørdag den 18. september 2010

En kirke paa hvert et gadehjoerne.

Maaske ikke helt, men det er taet paa.Jeg gik en tur igaar og tog disse billeder.Jeg tror faktisk det er ret almindeligt at der er saa mange kirker. Og man bruger dem en del mere end i Danmark. Selvfoelgelig til gudstjenester, men ogsaa til musik grupper, moedregrupper og lign. 1\2 times gang herfra hvor min bror bor, ligger Yale Universitetet. Der er simpelthen saa mange smukke bygninger, saa dem maa jeg ogsaa lige vise jer nogen af! Den sidste Indiana Jones Film har faktisk en scene, der er filmet her. Det er den scene hvor han bliver jagtet rundt paa universitetet Der er ioevrigt snart valg herovre, og man skjuler ikke hvem man stemmer paa. Disse skilte staar overalt i forhaverne!Jeg tror faktisk ogsaa at der er et budskab i forbindelse med valget i de baand, flamingoerne (fra forrige indlaeg) har om halsen. Jeg har nemlig set flere variationer.Paa min gaatur saa jeg 1 cykelsti!!! og det er faktisk lidt usaedvanligt i USA. Faktisk saa udsaedvanligt at man har skilte der forklarer hvad det er :-) Grunden til at der saa er en, her i New Haven er netop at universitetet ligger her. Der er jo mange udenlanske studerende. Og de cykler meget. Det er nemlig ikke noget man goer meget her i USA. Selvfoelgelig er der ogsaa nogle andre afstande her. Men lige noejagtig her i New Haven er det nemt at komme rundt paa cykel. I forhold til Danmark, saa er det dog uendelig faa cykler jeg ser. Apropos skilte, saa maa i altsaa lige se dette skilt: Pas paa! Der er folk der gaar over i fodgaenger overgangen! :-) Og til allersidst saa er der lige se dette hus. Mere amerikansk kan det vist ikke blive ;-)

7 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder og nogle gode observationer ;o
  Jeg er ny fast læser hos dig og glæder mig til at følge alle dine eventyr og kreative projekter
  Du er velkommen til at kigge ind på min blog også, hvis du har lyst.
  Mvh Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er det flotte billeder - og smukke bygninger.
  Fortsat god ferie
  Nynne

  SvarSlet
 3. Rigtigt gode billeder. Ham Jepsen i valgkampagnen, han maa da naesten vaere dansk med det navn. Nyder din rundtur. "Hello" til uncle Sam fra os.

  SvarSlet
 4. Velkommen til Karen! Jeg skal helt sikkert nok kigge forbi din blog.

  Tak Nynne.

  Lin: Det taenkte jeg ogsaa da jeg saa hans navn. Maaske en dansk forfader? Jeg skal nok hilse ;0)

  SvarSlet
 5. Hvor er der meget der er helt amerikansk, specielt det hus med flaget udenfor også skiltene syndes jeg er sjove.

  Det er dejligt du dele dine billeder med os, håber at du rigtig nyder det :-)))

  SvarSlet
 6. Jeg tror der er så mange kirker, fordi der er så mange forskellige trosretninger. Men i Italien er der også forfærdelig mange kirker, så jeg fik også set et par stykker:-)

  SvarSlet
 7. Imponerende. Jeg synes kirker er så smukke, og de er altid et besøg værd, når man er i fremmede byer. Du har da travlt hvis du skal nå dem alle.

  SvarSlet