fredag den 10. september 2010

Kan i hjælpe?

Jeg købte denne kjole i sommer, på Mallorca.
Og egentlig er det jo en sommerkjole, men jeg skal til 2 fester i okt. måned og havde tænkt på, at jeg gerne ville have den på. Men som i kan se er den meget bar i ryggen.
Her er det så at I kommer ind! Skal jeg lave et sjal til? Eller en lille bolero? (men måske er det synd at man så ikke kan se ryggen) Er det ikke mere synd at tage en t-shirt indenunder?

12 kommentarer:

 1. INGEN T-SHIRT!!
  Du skal klart lave en lille jakke eller bolero, som du kan tage af allerede ved bordet, det bliver som regel hurtigt varmt.
  Lav den i sort, så kan du bruge den til alt muligt.
  God fest.
  Kirsten ( www.agnesthrane.blogspot.com )

  SvarSlet
 2. Det var dog en helt usædvanlig og meget opsigtsvækkende kjole! Jeg er enig med Kirsten - en lille sort bolero i klassisk stram stil - måske lidt Chanel-agtig - så den passer til kjolens enkle stil.

  SvarSlet
 3. Kirsten: Nej jeg syntes absolut heller ikke der skal t-shirt under :-)
  En lille sort jakke havde jeg også tænkt på.

  Irene: Jeg forelskede mig fuldstændig i kjolen da jeg så den. Per er ikke helt så vild med den som jeg er :-) Men jeg måtte bare eje den. Tror en sort Chanel-agtig jakke vil være fin. Jeg må se mig om efter en model og noget garn :-)

  SvarSlet
 4. Hej Tine.
  Jeg synger med i kor - INGEN t-shirt. Den er så flot og anderledes, intet skal skjules på den kjole. Pyt med det er oktober, I skal vel ikke sidde ude :o)
  L
  En lille kort bolero til at starte med, men den skal smides i løbet af aftenen, så alle ser din smukke kjole.

  SvarSlet
 5. Ingen t-shirt, men en kort bolero ville være super smart til.

  SvarSlet
 6. Sikke en unik og sjov kjole. Jeg kan godt forstå, du bare måtte eje den. :-)
  Jeg stemmer heller ikke for noget med t-shirts, men derimod en kort jakke, eller som Irene er inde på, noget lidt chanelagtigt.
  Hvis du skal i gang med strik, kunne man jo godt lave en tynd strib i rød, sådan den matcher kjolen, uden at tage fokus fra den.

  SvarSlet
 7. Sikke dog en laekker kjole. Overskoen. Ja en lille tilsiddende sort bolero ville vaere sagen. Glaeder mig til at se hvad du finder ud af.

  SvarSlet
 8. Kirsten/Maskebal er enig med Kirsten og de andre. En smuk bolero ville være perfekt - sød kjole!

  SvarSlet
 9. Jagten er gået ind på et mønster til en kort lille bolero/jakke :-)
  Jeg vender tilbage når jeg har fundet ud af hvad det skal være :-)

  SvarSlet
 10. Sådan en viljeg også have - jeg tror dog jeg ville prøve at finde en ultra tynd - læs gennemsigtig t-shirt med meget lange ærmer - så de kunne "åle" lidt til at tage under - også leggins til, og kraftige støvler. (alt sort ) så tror jeg kjolen stadig vil fremstå på samme måde som den gør når man er i "lækker malloca brun" og sandaler. Men jeg er nok også lidt "til en side" som min mor siger.

  SvarSlet
 11. Hej Tine.
  Ja, jeg er enig med Nynne, en tynd t-shirt, rød eller sort. Det er jo efterår så det vil bryde godt, ellers ville jeg også være bange for at den bliver for sommeragtig.
  Hilsen
  Mona

  SvarSlet
 12. Hejsa
  Jeg ville klart vælge en tætsiddende langærmet blonde bodytop eller t-shirt - sådan en semi-transparent sag, den vil kun sætte kjolen endnu mere i fokus med hele designet og ikke ødelægge den ved at tage noget over, så man ikke kan se detaljerne på ryggen.

  Venligst
  dorthe

  SvarSlet